Tisdag 23/1

23 jan, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Idag är du innerligt trött på jobbet. Om du kunde skulle du smita undan helt och hållet men det går inte så du försöker att maska istället. Ditt beteende kan leda till en konflikt mellan dig och en kollega som ogillar att hen får mer än sin del att göra.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en annorlunda tisdag som är full av motstridiga känslor. Plötsligt inser du att en person som du tycker om inte mår riktigt bra. Du försöker att trösta, men det är svårt att vara ett stöd till någon när du inte vet vad felet är.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir kanske inte så som du tänkt dig den. Du hade hoppats på mer frihet och mindre ansvar, men det blir precis tvärtom. Du förväntas att inte bara ta ansvar för dina egna uppgifter utan även se till att dina kollegor sköter sig.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen handlar om att vara bestämd. Du kan vela en hel del, särskilt när det kommer till känslor, men du vet ju vad du vill så varför tveka. Nu när du har bestämt dig är det lika bra att följa det spår som du valt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Ingen kan vara på två ställen samtidigt, inte ens du. Tänk på det när du bokar in möten idag. Se till att ha lite marginaler och räkna med en del förseningar. På kvällen förväntas du delta i en gruppaktivitet av något slag.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en person som tar stor hänsyn till den allmänna åsikten och ogillar att få människor emot dig. Idag står du upp för det du tror på och då möts du av kritik från flera håll. Det här blir en nyttig erfarenhet för din del.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en del saker att ta tag i idag och det är bra om du ser till att komma lite tidigare till jobbet. Du är i allmänhet ganska morgonpigg så det borde inte vara ett problem. Ett positivt omdöme från en chef lyfter hela den här dagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är lättsårad just nu, men du vägrar att erkänna det för dig själv. Det som är så uppenbart för alla andra är en fullständig gåta för dig. Du vet inte varför du reagerar så starkt på en viss persons kommentarer. Ni två har en ganska komplicerad relation.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Ödmjukhet är inte din grej, det vet du om. Idag försöker du ändå anstränga dig för att inte upplevas som allt för kaxig. Du vill göra ett gott intryck på en ny kollega och då väljer du en mjukare framtoning än den du brukar ha.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen handlar om att undvika att hamna mitt i en konflikt som egentligen inte har med dig att göra. Två av dina vänner konkurrerar om en eller flera personers uppmärksamhet och det har går så långt att de nästan har blivit ovänner med varandra. Nu vill de att du tar ställning.

Vattumannen 20/1-18/2

Du ska inte bli irriterad på en kollega som inte lever upp till vad hen lovat. Hen vet inte hur höga krav du har utan tycker att hen gör en fullgod insats. Här gäller det att vara tydlig och att ha en rak kommunikation för att undvika missförstånd.

Fiskarna 19/2-20/3

Du arbetar hårt för att hålla samman en ganska splittrad grupp. Just nu upplever du det som rätt så jobbigt att alla drar åt olika håll och du står kvar ensam som mittpunkt. Den här dagen får du bättre kontakt med en kollega som ibland kan vara lite svår att nå fram till. Hen är reserverad.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons