Onsdag 24/1

24 jan, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir en trevlig och social onsdag där du får chansen att umgås lite mer med en person som du inte sett så mycket av den senaste tiden. Under dagen får du möjlighet att visa upp dina talanger inom ett specialområde.

Oxen 20/4-20/5

Idag hamnar du i ett möte om framtiden. Du har en del synpunkter men för det mesta lyssnar du på vad andra tycker och tänker. Under eftermiddagen tar du tag i ett projekt som rör hemmet. Du lyckas med nästan allt du tar dig för just nu.

Tvillingarna 21/5-20/6

Att vara framåt är inte detsamma som att vara dominant. Du försöker tala om fören kollega att hen har en förmåga att köra över andra, men hen tycker att hen är ödmjuk och lyssnar bra. Kvällen blir underhållande.

Kräftan 21/6-22/7

Månen är stark i ditt tecken just nu och det gör dig väldigt emotionell. Som singel drömmer du om kärleken. Du verkar vara hemligt förälskad och du trånar i din ensamhet eftersom du är rädd för att bli sårad. Har du en relation kan du känna dig isolerad trots att du har ett förhållande.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du oroar dig mycket för hur du ska kunna förändra ett destruktivt beteende hos en vän. Att bara prata hjälper inte, det har du försökt att göra. Här gäller det att komma på en konkret plan om hur du ska kunna hjälpa till.

Jungfru 23/8-22/9

Du är ganska förnuftig idag, men det hjälper inte när alla andra är raka motsatsen. Du borde försöka att släppa lite på ansvaret och låta dina kollegor axla mer av bördorna istället för att ta på dig allt själv. Kvällen handlar om att idrotta.

Vågen 23/9-22/10

Du är en mästare på att jämka i konflikter, men i just den här går du bet. Det är för känsligt och det har pågått för länge för att det ska finnas någon enkel väg ur det hela. Här är det hjälp till självhjälp som gäller. Dina vänner måste hitta en egen lösning på problemet.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns många olika känslor i ditt horoskop just nu och de flesta av dem är väldigt starka. Det handlar om att du inte kan kontrollera ditt behov av att få vara nära en viss person. Ju mer hen drar sig undan dig ju mer intensivt vill du att ni ska umgås.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du skrattar åt ett udda beteende idag. En vän som du tycker om har en förmåga att hamna i trubbel och det blir alltid du som får hjälpa till och lösa problemet. Du hat inget emot det, snarare tvärtom så gillar du att vara en problemlösare.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir konstig, rolig och väldigt spännande. Du hamnar i en sits där du får umgås rätt intensivt med en person som du har en ganska skev relation med. Ni skulle verkligen behöva tid med varandra eftersom ni faktiskt passar bättre ihop än någon av er vill medge.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en förmåga att bli irriterad på småsaker idag. Det bästa vore om du vara rak på sak och inte höll inne med dina åsikter. Du vinner ingenting på att ta den säkra vägen. Kvällen handlar om att ha tålamod och att komma med råd.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är dålig på att veta vad du vill. Du dras åt olika håll och det finns många frestande alternativ. Idag hamnar du i en situation som kanske delvis kan skapa klarhet i den här virrvarret av känslor. Lyssna på ditt hjärta och våga följ det.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons