Torsdag 25/1

25 jan, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska skön torsdag där vänskap och skratt står mer i fokus än arbetet. Även om du jobbar så tar du det lugnt. Just nu är det inte så mycket att göra så du slipper stressa. Kvällen handlar om en hobby.

Oxen 20/4-20/5

Den här torsdagen är det stressigt, men samtidigt är stämningen på topp. Just nu så samarbetar du bra även med personer som du vanligtvis inte tål. När det gäller en vän har ni två svårt att hålla sams trots att ni försöker. Det finns för mycket misstro mellan er.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir ganska stressig eftersom du lovat att hinna med ett projekt som du vet är för tidskrävande för dig. Tack vare hjälp från en vän eller kollega så klarar du att uppfylla ditt löfte, men det är på håret.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen handlar om värderingar och att vilja visa kärlek till din omgivning. Just nu står Månen i en positiv aspekt i förhållande till ditt horoskop och då har du så mycket att ge på ett personligt plan. Dina vänner njuter av din omtanke.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Inget är lätt i ditt liv just nu. Du har många problem på många olika fronter och du vet inte riktigt vart du ska börja nysta. Egentligen är det inga stora problem som du brottas med, när du väl börjar ta tag i allt som bekymrar dig så kommer du upptäcka att mycket ordnar sig av sig själv.

Jungfru 23/8-22/9

Du är iskall mot en kollega och det bror på att hen har lyckats trampa på en av dina riktigt ömma tår. Tyvärr förstår inte din kollega vad det är som hen har gjort fel och du har ingen större lust att upplysa personen ifråga om det heller.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en konstig med rolig idag för din del. Du umgås med vissa personer som du tycker om och vissa personer som du respekterar, men som du tycker kan vara lite överlägsna till sättet ibland. Under eftermiddagen får du goda nyheter.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en rolig och utvecklande dag där du får utmana dig själv på många punkter. Just nu trivs du med det mesta i ditt liv, det är bara en sak som du skulle vilja förändra, men det verkar vara omöjligt just nu. Du får ha tålamod.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns inga kanske i ditt horoskop just nu utan bara tuta och kör. De ljusare dagarna har för med sig en välbehövlig energikick för din del. Under dagen får du möjlighet att ställa en person mot väggen. Den här personen har betett sig illa och det tolererar inte du.

Stenbocken 22/12-19/1

Du funderar inte så mycket över livet just nu utan du är upptagen med att vara i nuet. Det blir en härlig torsdag fylld av värme och roliga upplevelser. På eftermiddagen får du oväntat sällskap när du ska ge dig ut på ett litet äventyr.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en oro i ditt tecken just nu. Det handlar om att du vill hinna med mer än du gör och det gör dig frustrerad att du inte kan utnyttja din arbetstid på ett mer effektivt sätt. Kvällen handlar om skvaller och om nyheter.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en romantisk dag oavsett om du är singel eller har ett förhållande. Som singel tycks du äntligen acceptera det som ditt hjärta har förut språkat hela tiden. Det är inte alltid den enklaste vägen som är den rätta för dig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.s

Annons