Fredag 26/1

26 jan, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under fredagen bestämmer du dig för att avslöja sanningen för en vän även om det inte kommer att bli enkelt. Du vet att personen ifråga har starkare känslor för dig än tvärtom och därför har du undvikit att komma in på för personliga ämnen.

Oxen 20/4-20/5

Du är inte oroad över att din chef är så inställsam, bara lite fundersam. Det ligger inte i hens natur att vara så uppskattande och stödjande som hen är idag Du misstänker skarpt att din chef är ute efter en tjänst av något slag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en lyckad fredag där du lyckas med att prestera ut över det vanliga. Din eftermiddag blir annorlunda. Du får hjälpa till med något som du inte brukar hjälpa till med i vanliga fall. Kvällen handlar om dina vänner.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu känner du dig lite upp och nedvänd. Ena dagen mår du toppen, men just idag så gnager tvivlet i dig och du känner dig inte alls på så gott humör. Det handlar om att du inte riktigt vet vart du har en person som har kommit att betyda en hel del för dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Utan att vara allt för efterhängsen väljer du att haka på en grupp kollegor som du vanligtvis inte umgås med, det känns både obekvämt och intressant på samma gång. Du kopplar på charmen och då vet du att du alltid vinner några hjärtan.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns ett krav på prestation den här fredagen och det tycker du är jobbigt. Du vet att du kan leva upp till de här förväntningarna, samtidigt så vet du också att det kommer att bli jobbigt. På kvällen umgås du gärna med familjen.

Vågen 23/9-22/10

Du tar steget från att ha jobbar mycket för dig själv till att jobba mer i team. Du trivs egentligen bättre i grupp eftersom den dynamiken påverkar dig positivt. Kvällen handlar om pengar och om att diskutera ett sparande.

Skorpionen 23/10-21-11

Att diskutera med en vän kommer knappast underlätta situationen. Ditt problem är att du är alldeles för känslig just nu och att du kommer att ta allt som kan tolkas som kritik personligt. Kvällen handlar om saknad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Att blir arg hjälper dig knappast den här fredagen. Det bästa du kan göra är att hålla mun och att se vad som händer. Under kvällen kan ett samtal med en vän få dig att fundera över ett karriärsval. Du känner att du vill ha omväxling.

Stenbocken 22/12-19/1

Du bli provocerad av en släkting idag. Enligt dig så ställer hen alldeles för höga krav på vad du ska prestera och det irriterar dig. En vän får dig att må bra genom att uppmuntra dig och stötta dig. Du ska vara glad att du ha så fina vänner.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är du bestämd och det är bra. Ibland tvekar du så mycket och då får du inget gjort. Under eftermiddagen konfronterar du en yngre släkting som du tycker kunde prestera bättre än hen gör. Det blir en känslosam diskussion.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om många tankar men få beslut. Du känner dig förvirrad och lite fundersam. Du har kommit på dig själv med att tänka allt mer på en viss person. Hen triggar din nyfikenhet eftersom hen inte är som alla andra.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons