Lördag 27/1

27 jan, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen tar du kontakt med en gammal beundrare, mer för att du vill få bekräftelse än för att verkligen är intresserad av hen. Det blir till en början en angenäm upplevelse, men snart kommer du på varför du inte är intresserad av den här personen.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen börjar ganska intensivt. Du har mycket att göra, men för lite tid att hinna med allt på. Under eftermiddagen laddar du inför kvällen. På kvällen umgås du med vänner och det blir riktigt roligt och mysigt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns personer som inte kan förneka att de har gjort fel och så finns det de som blåljuger en rakt upp i ansiktet. Idag snubblar du över den senare varianten och det är inte för än det är försent som du upptäcker att du blivit lurad.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här lördagen har du tät kontakt med en vän som du har kommit riktigt nära den senaste tiden. För dig finns det mer än bara vänskap mellan er, men du är inte redo att bekänna färg riktigt än. Det finns andra saker som komplicerar situationen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är en charmig person som har nära till skratt. Idag lyckas du vinna över majoriteten av en grupp till din sida just därför att du är så charmig. Oavsett om dina argument håller eller inte så är du väldigt svårt att motstå.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en ganska stressig lördag. Oavsett om du jobbar på ditt arbete eller i ditt hem så har du mycket att göra. Du håller ett ganska högt tempo och det gör att du är helt slut på eftermiddagen. Kvällen handlar om god mat och om att umgås med familjen.

Vågen 23/9-22/10

Du vet inte hur du ska kunna hjälpa en vän som mår dåligt. Du ser att hen far illa, samtidigt så vill inte hen berätta vad det är som är fel och då är det svårt att göra något. Ibland behövs bara ett tyst support från en vän. Du kan vara det stödet idag.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är väldigt flirtig och charmig just nu, men det verkar som om den person som du helst vill ska falla för din karisma är rätt så oemottaglig. Visst blir hen tjusad av ditt leende, men det finns någon annan som hen är mer intresserad av.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är inte den som säger emot när du får ett bra erbjudande och det får du idag. Du är nöjd med din deal, även om du vet att du kunde tjänat ytterligare några kronor om du bara haft lite is i magen. Kvällen kan bjuda på en fest.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir en omtumlande upplevelse. Du träffar nya människor och knyter oväntade kontakter. Du gör bra ifrån dig den här lördagen och du känner dig allmänt tillfreds. En oväntad komplimang får dig att må ännu bättre.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns mycket att vara stolt över idag så njut. Du känner att du verkligen nått fram till en ung släkting samtidigt som du inser att hen inte bara lyssnat på dina råd utan tagit det hela ett steg längre. Kvällen bjuder på trevligt sällskap.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har insett att du fördrar att välja framför att bli vald. Idag uppstår det en situation där det är viktigt att du är ärlig om du inte ska förstöra en bra vänskap. Det är inte alltid som du vill tala om dina känslor, men ibland måste man bjuda till.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons