Söndag 28/1

28 jan, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här söndagen handlar om sport och om att träna. Det blir en rolig och aktiv dag som du kommer att känna av i kroppen senare i veckan. Det var länge sedan du tyckte det var så kul att träna som du gör idag.

Oxen 20/4-20/5

På söndagen gör du inte många knop. Du är in i själen trött och det kan hända att du inte går upp ur sängen. För dig handlar den här dagen om att återhämta sig och om att samla kraft inför kommande vecka.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en massa roligt skvaller som du mer än gärna för vidare till en vän. Se bara till att inte vara allt för öppen i dina åsikter för då kan det hända att du säger mer än du egentligen tänkt dig. Att tala är silver men tiga är guld.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en ganska lugn och skön söndag där du ägnar dig åt saker som du tycker om. Oavsett om dagen spenderas med vänner eller om du lägger all tid på en hobby så blir det en riktigt bra dag som ger dig massor av positiv energi.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har insett att du har lite för lätt för att hamna i konflikt med en yngre släkting. Ni har båda starka viljor och det är sällan som du eller din släkting vill vika sig i en diskussion. Visa att du är den mer vuxna av er två.

Jungfru 23/8-22/9

Idag är du orolig att du ska säga fel sak i ett lite mer offentligt sammanhang. Du vet hur lätt det är att slinta med tungan när du är ivrig. Försök att ta ett djup andetag och fundera igenom vad du ska säga redan innan du öppnar munnen.

Vågen 23/9-22/10

Alla människor du möter idag tycks ha bråttom, men inte du. Du tar det lugnt och njuter verkligen av den här sista söndagen i januari. För dig har det varit en intressant början på året, men nu behöver du tid att smälta alla nya intryck.

Skorpionen 23/10-21-11

Du brukar inte vara den som är efterhängsen, men du kan inte hejda dig själv när det gäller en viss person. Du vill så gärna vara med den här personen att du ibland kan hitta på ursäkter bara för att ni ska ses. Kanske skulle du må bra av lite avstånd till din vän.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är en positiv person som sprider glädje omkring dig och därför så tycker många om dig. Idag får du bekräftat att du verkligen är en eftersökt vän. Du får inte bara en utan flera inbjudningar till olika tillställningar.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir väldigt intensiv, men rolig. Du inser hur mycket du utvecklas när du får träffa nya människor som har ett gemensamt intresse med dig. Det blir en trevlig och kreativ dag där du lär dig mycket. Dagen handlar också på sätt och vis om kärleken och om att våga visa känslor.

Vattumannen 20/1-18/2

Du utmanar dig själv idag. Eftersom du vill träffa nya människor och knyta kontakter så anstränger du dig lite extra när du är i ett nytt forum. Din charm och din lättsamhet tilltalar de flesta och du lära känna många nya intressanta människor.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vet inte vad du vill bara vad du känner och det du känner är väldigt starkt. Du blir förvirrad av de här känslorna eftersom det rör en person som du ibland inte ens tycker om. Tänk på att kärlek och logik är två helt skilda saker.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

Annons