Måndag 29/1

28 jan, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På måndagen presenterar du en nyhet som inte alls blir så väl mottagen som du hoppats på. Det handlar om något personligt och dina kollegor tycker att du fattar fel beslut. Tänk på att det är egentligen bara du som kan avgöra vad som är rätt och fel i det här fallet.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen går fort samtidigt som du är lite seg i huvudet. Du har svårt att få ihop alla måsten på jobbet så du är glad att du har snälla kollegor som kan hjälpa dig. Känslomässigt så känner du dig lite förvirrad den här dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att få ihop olika projekt till en enhet. Det går kanske inte riktigt så som du tänkt dig, du känner att du inte lyckas få pusslet att bilda en enhet. Kanske ska du släppa kontrollen och låta någon annan ta över en stund.

Kräftan 21/6-22/7

Idag mår du fantastiskt, särskilt när du får umgås med din favoritperson. Oavsett om det är en kollega, en vän eller din partner så lyckas alltid just den här personen lysa upp din dag lite extra. Kvällen handlar om en hobby.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en tvekan i ditt horoskop. Du får ett frestande erbjudande, samtidigt som du vet att din vän skulle må bra av att få den här chansen. För dig är det kul och omväxlande, men för din vän kan det betyda nästa steg i karriären. Hur väljer du nu?

Jungfru 23/8-22/

Det blir en ganska medioker måndag där det roligaste som händer är att en chef gör bort sig. Du tragglar på just nu och kämpar mot vintertrötthet och tristess. Kanske skulle du må bra av att planera lite inför sommarren.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att vara effektiv, men det går kanske inte så bra som du skulle vilja att det gjorde. Du känner dig inte riktigt på hugget den här måndagen. Det har varit en bitvis tung helg och du ligger lite efter med sömnen.

Skorpionen 23/10-21-11

Det känns som om du går och väntar på något som inte sker just nu. Du känner dig irriterad och grinig utan att veta riktigt varför. Det finns en risk att en kollega eller vän råkar ut för ditt dåliga humör idag fast hen inte alls förtjänar det.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är duktig på att hitta på ursäkter för att slippa göra saker som du tycker är tråkiga. Idag är just en sådan dag där du smiter undan olika uppgifter och det gör en kollega galen. Räkna med en konflikt och var beredd på att jobba över.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir annorlunda. Det har hänt saker i helgen som du inte riktigt varit med på och nu får du all information på en gång. Det blir lite konstigt att ta ställning till olika händelser som du själv inte varit involverad i. När det gäller känslor så blir du överraskad både av dig själv och av någon annan idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag satsar du på att komma ikapp med projekt som du halkat efter med under slutet av förra veckan. Det går ganska bra, men du skulle önska att du fick lite hjälp av dina kollegor. Kvällen handlar om stolthet och om ett intresse som du har.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är ganska säker på att du kan få som du vill med en viss person, men du vet att det kommer kräva tålamod och en stark vilja. Du är oftast inte den som jagar, men nu är du intresserad på riktigt och då tänker du inte ge upp i första taget.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

Annons