Tisdag 30/1

29 jan, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir stressig för du har glömt att göra något som du lovat att göra. Du brukar vara ganska noga med dina löften, men av någon anledning så har just det här fallit dig ur minnet. Kvällen bjuder på sport eller träning.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen inleds med ett förtroende som du inte bett om att få och som du kommer att ha svårt att hålla tyst om. Det handlar om känslor och om framtidsdrömmar. Din vän har en romantisk bild av en person som du inte alls delar med henne. Tvärtom upplever du personen ifråga som sliskig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om pengar om förnuftiga investeringar. Det finns något som du vill köpa, men det kostar en hel del. Nu gäller det att fundera igenom om den här saken verkligen är nödvändig eller om det finns ett billigare alternativ.

Kräftan 21/6-22/7

Du satsar på att följa med en vän hem idag för det var alldeles för länge sedan ni umgicks. När ni väl är ensamma så avslöjas hemligheter som enligt dig kunde få fortsatt vara hemliga ett tag till. Du är inte redo för den här typen av känslomässiga utbrott.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att våga ta ett initiativ även om du inte vet att det kommer att leda någon vart. Ibland måste man chansa för att vinna och risken är i vilket fall som helst inte särskilt hög. Våga satsa på en idé och se hur det går.

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen jobbar du praktiskt och systematiskt, något som passar dig bra. Du gillar att ha konkreta arbetsuppgifter som inte kräver så mycket. Under dagen får du höra ett rykte som du först vägrar att tro på men som du sen får bevis på är sant.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en turbulent och känslomässig tisdag där konflikter och en hel del bråk avlöser varandra. Ibland är det skönt att rensa luften. Du kommer att upptäcka att vardagen blir enklare när du inte håller så mycket inom dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här tisdagen försöker du göra en person svartsjuk genom att flirta med en annan. Det här blir inte alls som du tänkt dig och du lyckas med konststycket att mål in dig i ett hörn. Här gäller det att vara riktigt smart för att klara sig ur den här situationen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är ganska rolig att umgås med just nu för du har så mycket livslust och glädje i ditt horoskop. Dina kollegor tävlar om att få samarbeta med dig och själv känner du dig smickrad av all uppmärksamhet. En fin komplimang lyfter den här dagen.

Stenbocken 22/12-19/1

På tisdagen är du trött och drar dig undan för att få vara ifred. En person passar på att ta det här tillfället i akt för att få umgås lite mer på tu man hand med dig. Nu upptäcker du att trots era tidigare konflikter så klickar ni riktigt bra när ni bara ger varandra en chans.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir till att hitta kompromisser idag. Du har en vision om att arbeta över grupperna, men då gäller det att alla inblandade är med på dina planer. Här måste du ta till allt från smicker till kompromisser för att få människor att lyssna på dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är väldigt charmig idag och flera personer faller för ditt leende och din humor. Du gillar att känna dig omtyckt, men i ditt hjärta finns det bara utrymme för en person i taget och just den här personen är inte lika lätt att dupera. Tack vara ett samarbete får du chansen att komma hen närmare.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons