onsdag 31/1

31 jan, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det finns få personer som kan imponera så mycket på dig som en viss kollega. Hen är både ödmjukhet och har kunskap som är ut över det vanliga. Idag får du chansen att arbeta tillsammans med den här personen och dessutom ta del av hens extraordinära idéer.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir riktigt mysig. Du unnar dig en hel del lyx den här dagen. Under förmiddagen får du hör en del skvaller som både oroar dig lite och roar dig en hel del. Eftermiddagen blir en aning stressig, men ändå trevlig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en annorlunda onsdag där du får tänka utanför de vanliga ramarna. Du trivs bra med utmaningen samtidigt som du tycker att det är tufft att vända på ditt tankesätt. En chef uppmuntrar din kreativa sida, och det känns roligt.

Kräftan 21/6-22/7

Idag får du möjlighet att visa lite extra omtanke om en vän. Hen har haft en del att tänka på den senaste tiden och nu vill du bara få hen att må bra och glömma bort alla bekymmer. Kvällen handlar om överraskningar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är det bra om du försöker att hålla dina tankar för dig själv. Du tenderar att fatta förhastade beslut och då blir resultatet därefter. Om du avvaktar tills du har alla fakta så slipper du ångra dig. Kvällen blir stressig men rolig.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen bjuder på utamningar av olika slag, men är du bara utvilad och på hugget kommer du att fixa dem utan problem. För dig gäller det att inte glömma något som är viktigt, ett tips kan vara att skriva en to do list för att slippa obehagliga överraskningar.

Vågen 23/9-22/10

Att bli arg för småsaker kommer knappast att hjälpa dig idag. Försök att hålla fokus på helheten och undvik att irritera dig över detaljer som du ändå inte kan påverka. Under dagen får du ett positivt besked av något slag.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag är det krig för din del. Du är arg på en person som förolämpat dig och nu ser du till att få din hämnd. Det finns få personer som kan vara så raffinerade i din hämndlystnad som du kan. Kvällen handlar om ett långt och förtroendefullt samtal med en vän.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns något glatt och sprittande över den här dagen. Oavsett vad du måste göra och hur tråkiga uppgifter du får så ser du till att vända allt till något positivt. Det här är en av anledningarna till att dina kollegor slåss om att få samarbeta med dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir magisk. Du får en fin komplimang från en person vars känslor alltid förbryllar dig. Hen har en förmåga att överraska och få dig nyfiken vilket gör att du aldrig tröttnar på att umgås med hen. Kvällen blir rolig, intensiv och lärorik.

Vattumannen 20/1-18/2

Det hjälper inte att du får höra att dina idéer är briljanta om du inte får möjligheten att omsätta dem från teori till praktik. Du blir irriterad på allt papperarbete och alla godkännande som måste till för att du ska få igenom dina idéer.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns lycka och glädje i ditt horoskop. Det var länge sedan du mådde så här bra och det märks på ditt sätt att blomma ut. Både dina kollegor och dina vänner märker av den här förändringen hos dig. Kanske håller du på att blir förälskad.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons