Torsdag 1/2

01 feb, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen försöker du att ordna med en sak som rör ditt privatliv. Du känner ett behov av att få struktur på saker innan du går vidare till nästa projekt. En kollega vill gärna hjälpa dig, men på sista tiden tycker du att hen har blivit för efterhängsen och därför drar du dig undan.

Oxen 20/4-20/5

Du är på ett strålande humör den här torsdagen. Det finns massor av energi och livslust i dig. Du flirtar gärna med din omgivning och du får en positiv respons från både människor du inte känner och dina kollegor. Som singel kan du vara på väg att bli förälskad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att inte blir bekymrad när du märker att en vän spelar med rätt så höga insatser. Det är egentligen bara du som vet vad det är som din vän är ute efter på riktigt, men du håller den sanningen för dig själv.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar främst om att försöka. Genom att vara väldigt energisk och ihärdig lyckas du övervinna en del hinder i din väg. Under eftermiddagen får du goda nyheter som rör sommaren. Det kan vara en beviljad semester eller en resa som plötsligt dyker upp för ett riktigt fyndpris.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Ditt tålamod är inte det bästa just nu, i alla fall inte med yngre personer. Du tycker att du är tydlig och att förklarar vad som förväntas av din kollega, men hen lyssnar antingen dåligt eller struntar i vad du säger.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns något busigt och lite uppsluppet över ditt tecken idag. Vanligtvis brukar du vara fokuserad och väldigt målinriktad, men idag skvallrar du hellre med dina kollegor än koncentrerar dig på jobbet. Det finns ett väldigt smaskigt rykte som du vill gå till botten med.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att vara exakt och nogräknad. Du vill att saker ska gå rätt till och då tänker du inte tulla på kvaliteten. Din chef är imponerad av din integritet och din vilja att leverera bra saker. Kvällen handlar om vänskap.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag är du på ditt charmigaste humör, men det verkar inte som din charm riktigt når fram så som du vill att den ska göra. Du försöker konkurrera med en vän eller bekant om en viss persons uppmärksamhet och den här interna tävlingen börjar gå överstyr.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du funderar inte så mycket just nu utan passar på att bara vara i nuet. Det finns så mycket intressant som händer omkring dig att du inte har tid att grubbla över framtiden. När det gäller kärleken verkar det mesta vara harmoniskt i ditt liv.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu händer det så mycket att du inte riktigt hänger med i svängarna. Omkring bubblar heta känslor av alla slag och du blir föremål både för kärlek, svartsjuka, ilska och passion. Själv har du ingen aning om vad du förväntas göra eller säga. Det här blir ett prov i finkänslighet för din del.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en vilja att skapa ordning i ditt tecken just nu. När saker inte blir så som du vill att de ska bli så gör du om dem och ser till att det blir rätt. Under den här dagen får du möjlighet att visa och guida en yngre person som håller på att lära upp sig.

Fiskarna 19/2-20/3

Allt kretsar kring dig just nu och det tycker du är kul. Det var länge sedan du fick så mycket uppmärksamhet som du får idag. Du är verkligen sockerbiten dit alla flugor dras. Tyvärr märker du att en person drar sig undan dig och du undrar om hen är lite svartsjuk.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

Annons