02 feb, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Fredag 2/2

Väduren 21/3-19/4

Fredagen handlar om att behålla lugnet i en konflikt. Ditt humör är hett och den sidan förstärks av Mars position. Det finns en risk att det blir ett allvarligt gräl mellan dig och en bekant, ett gräl som kan sluta rätt så illa.

Oxen 20/4-20/5

Du är försiktig med hur du spelar dina kort just nu. Det finns ett långsiktigt mål som du vill uppnå, men du vet att det kommer inte att gå om du inte manövrerar ut en eller fler personer ur den här interna tävlingen. Frågan är om du är villig att offra så mycket som du är på väg att offra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns något avslappnat och uppsluppet över ditt tecken idag. Du trivs bra med livet och din humor hjälper dig när du stöter på problem. Kvällen handlar om vänner och om att umgås och att ha kul. Du gillar verkligen den sociala biten i ditt liv just nu.

Kräftan 21/6-22/7

Ditt liv är mer än komplicerat just nu. Det finns något som du gärna vill få sagt, men hur du än försöker lyckas du inte häva ur dig det här. Det handlar om känslor och om en person som har kommit att betyda väldigt mycket för dig. Din vän blir irriterad eftersom hen märker att något är fel.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir bra, men inte så produktiv som du skulle önska. Du har hoppats på att få lite extratid till vissa uppgifter, men sjukdomar och diverse tidsbrist gör det omöjligt att ta ut svängarna ytterligare. Kvällen blir familjär och mysig.

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att hålla tyst om en hemlighet. Det har varit en så turbulent tid den senaste perioden att du känner ett behov av att få ventilera alla tankar och känslor som du har. Om du nu ska skvallra så välj en person som inte har något med din hemlighet att göra.

Vågen 23/9-22/10

Idag är det fredag och det betyder att du är på ett strålande humör. Du känner dig fri och glad. På jobbet flyter allt på så som det ska. Du inser att du har en massa bra idéer och att dina chefer uppskattar din insats. Kvällen kan bjuda på romantik.

Skorpionen 23/10-21-11

Du planerar att spela med öppna kort, men var beredd på att det kanske inte går så som du tänkt dig. Du tror att du kan läsa en viss person, men hen har flera lager av känslor som hen inte planerat att erkänna för dig. Kvällen blir annorlunda men kul.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är bestämd i dina åsikter och det gör att du inte tvekar när en vän försöker vända dig emot en annan vän. Du avskyr falskspel och du visar vad du tycker. Under kvällen tar du kontakt med en person som du gärna skulle vilja träffa lite mer privat.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här fredagen börjar ganska behagligt men urartar snabbt. Ett gräl mellan två vänner gör dig obehaglig till mods och du väljer att umgås med en annan grupp den här dagen. På kvällen tvingas du ta ställning för eller emot någon som du tycker om. I övrigt en rolig dag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är inte den som accepterar en ursäkt utan att personen ifråga får jobba lite för att visa att hen är uppriktig. En kollega har gjort fel och det kommer att ta tid innan du förlåter hen. I övrigt en riktigt rolig och kreativ dag.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns något ödes betonat över ditt tecken idag. Du blir ställd mot väggen och du tvingas att prata om dina känslor öppet, något som du inte gillar. Dessvärre blir den person som avkrävde dig svar inte så glad när hen få höra vad du egentligen känner.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons