Söndag 4/2

04 feb, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska intensiv söndag där du fokuserar på en sport eller en hobby. Finns det någon form av tävlingsinslag så ser du till att kämpa. Du avskyr att förlora oavsett om det gäller TP med familjen eller i sport. Kvällen blir senare än planerad.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en skön och vilsam söndag där du kopplar bort tankarna från allt som har med arbetet att göra. Som singel försöker du fånga en viss persons uppmärksamhet och det går bra, men bara till en viss gräns sedan tar det stopp.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är väldigt medveten om att du ibland gör dåliga val, men det hindrar dig inte från att göra dem ändå. Idag kommer du i en sådan situation där du tvingas välja och du väljer med hjärtat snarare än med förnuftet. Oavsett vad det gäller så går du nästan alltid på din magkänsla.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns många frågar i ditt tecken just nu, men trots att du funderar så mycket så är du inte riktigt redo att ställa dina frågor. Du vill vara säker på att du har mer att vinna än att förlora på att vara ärlig. Kvällen handlar om att ta hand om en äldre släkting.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns så mycket förvirring i ditt tecken idag. Du har svårt att bestämma dig, både i stort och i smått. Du fattar ett beslut, tar tillbaka det bara för att fatta samma beslut igen. Det här leder till en hel del diskussioner hemma.

Jungfru 23/8-22/9

Att vara på din vakt hjälper dig att undvika en raffinerad fälla som en viss person har lagt ut för dig. Hen vill se dig göra bort dig rejält, men du tänker inte bjuda på den underhållningen. Du vet hur du ska undvika att hamna i klister.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en rolig och aktiv söndag som di tillbringar utomhus så mycket som vädret tillåter. Fisk luft får dig att tänka klarare och du fattar dina beslut undermedvetet under dagen. Kvällen handlar om en familjemedlem och hens behov av uppmärksamhet.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir rolig och annorlunda. Du har så mycket du vill göra att du måste hela tiden försöka att ha ett högt tempo för att hinna med. Helst skulle du vilja hinna med att träffa några vänner också, men tiden blir för knapp. Tänk realistiskt istället.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tror att du kan undvika en konfrontation genom att helt enkelt hålla dig ur vägen, men det är inte så lätt som du vill att det ska vara. Den här personen är så pass arg på dig att hen söker upp dig om du håller dig undan. Det är bara att ta tjuren vid hornen och få det hela ur vägen.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en ganska annorlunda söndag. Du tror att du ska fokusera på en sak och hålla dig till den hela dagen, förutom mindre pauser där du ser lite på film eller är aktiv på sociala medier. Glöm det, den här dagen blir inte alls så som du planerat. Var beredd på det oväntade och överraskande.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att motivera dig till att göra någonting idag. Du vill bara ta det lugnt och återhämta dig efter en tuff vecka. Det blir en skön dag som till stor del handlar om familjen och om att planera inför framtiden.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har hamnat i en situation som du inte riktigt är bekväm med. Till en början var det smickrande och roligt med så mycket uppmärksamhet, men nu upplever du vissa personer på gränsen till efterhängsna och det ogillar du starkt. På kvällen tar du kontakt med någon som ständigt är i dina tankar.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons