Måndag 5/2

05 feb, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska tuff måndag där du tvingas att konfrontera en del hjärnspöken som du har. Det handlar om personer eller situationer som du hela tiden försöker att undvika, men nu går det inte längre. Kvällen handlar om att vara ärlig mot en vän som du har vilselett den senaste tiden.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir lite konstig. Det är en underlig stämning på jobbet och du kan inte riktigt sätta fingret på vad det är som är fel. Dina chefer är väldigt luddiga i sina förklaringar, men din magkänsla säger att det är något stort på gång.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som tar mycket för givet och då kan du bli besviken när saker inte går så som du vill att de ska gå. Den här dagen handlar om att vara vaken för nya idéer och inse att det finns fler hungra kollegor där ute som vill nå samma mål som du vill.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir lättsam och trevlig. Du umgås mer och mer med en person som du tycker väldigt mycket om. Det verkar vara en lite komplicerad relation, men inte på ytan. Det är mest du som brottas med tankar på vart du vill att ert förhållande ska leda och hur mycket av dina känslor du vill avslöja.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Din vilja att lyckas överskugga själva målet. Du glömmer bort vad det är du strävar efter långsiktigt för att du är så fokuserad på att få rätt här och nu. Ibland kan det vara värt att förlora ett slag för att vinna ett krig, ha det i åtanke nästa gång det drar ihop sig till en konflikt.

Jungfru 23/8-22/9

Det lyser verkligen om dig idag. Det finns något avslappnat och harmoniskt över ditt tecken som kommer av en kombination från Månen och Mars. Du får styrka och energi från Mars och kreativitet och empati från Månen.

Vågen 23/9-22/10

Det blir lite konstigt när du stöter ihop med en gammal vän idag. Begravda känslor väcks till liv och saker du trodde var glömda och förlåtna visar sig svida lika mycket nu som då. Ibland kan det vara bra att få till ett ordentligt avslut innan man går vidare, och det har du inte fått med hen.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en turbulent dag för din del, i alla fall känslomässigt. Något har förändrats sedan förra veckan och du är inte på det klara med om du uppskattar de här förändringarna. Du vaka svartsjukt över dina intressen, men det verkar som om det du vill ha inte är ämnat för dig den här gången.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar till viss del om verklighetsflykt. Du går helt upp i ditt arbete för att slippa tänka på en jobbig, privat situation. Du vet att du måste ta tag i det här problemet relativt snart, men du är inte riktigt mogen för det ännu.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir lite rock ´n roll. Du har en massa olika saker som händer på samma gång och allt tycks kretsa kring dig fast du inte har en aning om vad det är som hänt. Något har skett i din vänskapskrets under helgen och du konfronteras med sviterna av det här idag fast du inte varit inblandad.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir intensiv och jobbig. Du måste försöka ta tag i en kollega som slarvar lite väl mycket med sina tilldelade uppgifter. Samtidigt som du tycker om den här personen och känner med hen så vet du att hens slarv kommer att drabba dig på sikt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du kan vara väldigt envis när du vill, särskilt när det kommer till känslor. Det värsta du vet är när människor tror att de vet vart de har dig. Du är en komplex person med många bottnar och du avslöjar sällan allt om dig själv. Idag gör du en tvärvändning i de sociala sammanhangen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

Annons