Tisdag 6/2

06 feb, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen får du nog av en kollega som blivit på gränsen till klängig. Oavsett hur mycket du gillar hen så uppskattar du inte hen på samma sätt som hen uppskattar dig. Nu behöver du får lite utrymme för att kunna andas.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir riktigt skön. Det kan vara att du är lite krasslig och är hemma, men inte så sjuk att du känner dig döende. Det kan vara ett lugnt tempo på jobbet eller så är du helt enkelt ledig. Det blir en dag som kretsar kring dig själv och kring saker du tycker är intressanta.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under tisdagen är det bra om du håller målet i fokus. Du har alldeles för lätt att sväva ut och glömma bort vad det är som är det viktiga. En kollega har ett briljant förslag som kommer att spara både pengar, tid och arbete.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här dagen blir du arg, svartsjuk och sårad utan att den person som gör dig illa ens märker av det. Du är väldigt lättpåverkad just nu på grund av Månens position och det gör att du ibland överreagerar, särskilt när det kommer till dina känslor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under tisdagen måste du lyssna mer än du pratar. Om du pladdrar på kommer du att missa värdefulla ledtrådar som kan ge dig fördelar längre fram. Låt dina kollegor få ta plats och sköta snacket den här dagen.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu är du lite smågrinig på en släkting som inte vill skärpa till sig. För dig är det självklart att man gör sitt bästa oavsett om det gäller jobbet eller ett privat åtagande. Du kan inte förstå varför hen är så lat som hen är.

Vågen 23/9-22/10

Dagen går som du planerat från frukost till sänggående. Du har längtat lite efter den här tisdagen eftersom det sker som mycket nytt och roligt den här dagen. För en gångs skull så uppfyller verkligheten drömmen.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu är det hett omkring dig, du skapar konflikter och du drar in alla i din omgivning i dem. Det handlar om ett grundläggande missnöje som har mer med din nuvarande situation att göra än om de personer som du bråkar med.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Att blir förbannad är en sak, men att ta till drastiska åtgärder är nog inte att rekommendera idag. Du kommer att upptäcka att det som gjorde dig så arg grundar sig på ett missförstånd och då är det bra om du inte bränt alla broar i ren ilska.

Stenbocken 22/12-19/1

Under tisdagen får du möjlighet att visa upp dina talanger inom ett visst område. Du blir smickrad när en person, som du anser är betydligt mer kompetent än du, vänder sig till dig för att samarbeta med dig i ett grupparbete. Det blir början på något nytt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är inte den som låter dig luras av uppenbara lögner. Du ser igenom personer, men ibland väljer du att låta dem hållas för att det inte gynnar dig att avslöja deras skådespel just nu. Ibland kan du vara minst lika beräknande som en Skorpion.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här tisdagen väljer du att sätta en långsiktig plan i verket. Det här blir fas två på det projekt du påbörjade innan julen. Din omgivning är omedveten om vad det är du strävar efter och hur du tänker nå dina mål. Ett nytt samarbete får dig på gott humör idag.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons