Torsdag 8/2

08 feb, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen ifrågasätter du ett beslut som en släkting tar. Du tycker att den här personen inkräktar på ditt privatliv och det irriterar dig. Du vill hålla isär dina vänner och din relation till den här släktingen.

Oxen 20/4-20/5

Du är besviken på en vän för du tycker att hen beter sig falskt. Hen säger en sak men gör på ett annat sätt och det är det som väcker din ilska. Mycket handlar om att din vän inte erkänner sanningen ens för sig själv, därför beter hen sig så konstigt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag satsar du på att göra så lite som möjligt. Du känner dig fortfarande hängig och har inte riktigt ro i kroppen att fokusera. Det enda du vill är att dagen ska gå så fort som möjligt så att du får chansen att vila upp dig när du kommer hem.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en lite underlig torsdag. Du saknar någon väldigt mycket, samtidigt så är du för stolt för att ta kontakt. Du vet att personen ifråga är sur på sig, men du anser att det är hens fel att ni började bråka. Frågan är vad som är viktigast, din stolthet eller er vänskap?

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det hjälper inte att bli arg på en vän idag. Hen har alldeles för mycket att göra för att ens märka att du är irriterad. Det handlar om en struntsak och det vet du om. Försök att svälja din ilska och fokusera din energi på något mer produktivt.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en bra och utvecklande torsdag där fokus ligger på detaljer. Du har en förmåga att få människor att göra sitt bästa just nu så utnyttja den talangen. Under eftermiddagen och kvällen händer det något du inte förväntat dig.

Vågen 23/9-22/10

Du har så mycket du vill göra idag, men du vet att du brukar vara något av en tidsoptimist så du ser till att skära ned ordentligt i dina planer. För dig är det viktigare att du gör något som är bra än att du gör flera saker halvdant.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag så hamnar du in en jobbig situation. Du inser att du handlat fel, men du är inte beredd att be om ursäkt riktigt ännu. Det blir upptakten på en konflikt som kommer att vara under stora delar av våren.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att vara ärlig, både mot dig själv och emot andra. Du har en förmåga att ljuga när det passar, mest för att du tycker det kan vara obehagligt med konflikter. Idag är det inget annat än sanningen som gäller.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är trött på människor i största allmänhet för du försöker att fokusera dig på ditt arbete. Tyvärr är det inte så enkelt att utesluta världen, det finns många personer som varken vill eller tänker låta dig vara ifred. På sätt och vis är deras uppmärksamhet smickrande.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en högintensiv dag där fokus ligger på detaljer. Du tycker att det är roligt med att skissa helheten, men du blir oftast irriterad när du tvingas gå ned på detaljnivå i dina arbeten. Idag kommer du inte undan så se till att göra det bästa av dagen.

Fiskarna 19/2-20/3

För dig blir dagen en helomvändning. Du bestämmer dig för att sätta ett stopp för något som du tycker håller på att gå för långt. Du har följt med strömmen fram till nu, men det blir lite för mycket för dig. Du måste få tid att fundera över vad det är du vill.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons