Fredag 9/2

09 feb, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På fredagen passar du på att bekanta dig med nya människor. Det blir en lärorik och underhållande dag som går väldigt fort. Du inser att du haft fördomar om de här personerna. Kvällen handlar om att släppa loss och våga bjuda på sig själv.

Oxen 20/4-20/5

Du tar risker idag och det ger en oväntad utdelning. Oftast är du inte den som spelar med några högre insatser, men just idag så känns det värt besväret att våga vara lite besvärlig och ifrågasätta. Kvällen handlar om vänskap.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är försiktig med vad du säger och för vem du avslöjar dina hemligheter. Du vet att någon i din bekantskapskrets har svårt att hålla tyst, men du vet inte vem det är du inte kan lita på. Kvällen blir lugn och skön.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu är du besviken på dig själv. Du vet att du hade en unik möjlighet att göra något bra av en relation, men osäkerhet och svartsjuka har gjort att du sumpar din chans. Du kommer kunna reparera den här skadan, men det kommer ta tid och kräva en del tålamod.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir rolig och inbjudande. Du har många projekt på gång och du trivs bra med att jobba ihop med personer som är mer drivna än vad du är. Du har inget egentligt behov att bestämma utan tycker det är trevligt att jobba i grupp.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en annorlunda fredag eftersom du ifrågasätter så mycket. Du vet att det enda sättet att få raka svar är att kräva dem, men det gör dig automatiskt till en besvärlig person. Du måste inse att det kostar på att vara jobbig, men du kommer att vinna på det i längden.

Vågen 23/9-22/10

Du längtar rätt så mycket efter en förändring i ditt liv och det gör att du hela tiden glömmer bort att leva i nuet. Egentligen är du inte missnöjd med din situation, du saknar bara våren och värmen och det gör att du hela tiden vill bort. Kvällen blir ovanligt trevlig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har fått som du vill, men du är inte nöjd ändå. Du känner att din vinst kostat på för mycket den här gången och segern är inte lika tillfredsställande som den brukar vara. Kanske håller du på att mogna och inse att vissa saker kostar mer än vad de ger.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en massa positiv energi just nu och du trivs med livet. Det finns så mycket sund dynamik i ditt horoskop just nu att det bara är att göra det mesta möjliga av den här fredagen. När det gäller jobbet så känner du att du lyckas med det mesta du tar dig för.

Stenbocken 22/12-19/1

Du grubblar mycket över ett problem som du har i din privata situation. Det gäller en eller flera personer som plötsligt börjat bete sig annorlunda mot dig och du vet inte varför. Du kommer få ditt svar idag och det är definitivt inte det svar du väntat dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns ilska och uppgivenhet i ditt tecken just nu. Du tycker inte att du hinner med någonting och du är besviken på en kollega eller en släkting som du tycker ger upp alldeles för lätt. Ibland är det enkelt att döma en person när man aldrig varit i hens situation.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen bjuder på känslomässig kalabalik. Allt borde vara jättebra just nu, men du har en gnagande känsla av att stå framför en avgrund och känna pressen att hoppa. Mycket handlar om att de val du gör inte är sanna mot sig själv.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

Annons