Lördag 10/2

10 feb, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR

Väduren 21/3-19/4

Du är besviken på en person som du trodde skulle ta ditt parti i en konflikt, men hen envisas med att hålla sig neutral. Du måste respektera din väns beslut att inte välja mellan sina vänner utan ni får reda ut er konflikt själva.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en rolig lördag fylld av fart och släkt. Du utforskar nya områden och de ger mer utdelning än du förväntat dig. Kvällen kan bli romantisk, särskilt om du är singel. En person har haft ögonen på dig länge och nu vågar hen ta initiativet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du kan bli löjligt arg för småsaker just nu. Till stor del handlar det om att du känner att du inte har kontroll över ditt liv och det gör dig frustrerad. Det är bara att inse att du är inne i en period då det sker mycket omkring dig som du inte kan påverka.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns rätt och fel och just nu vet du att du gör fel, men du vet inte hur du ska rätta till det här klavertrampet. Det grundar sig på att du har heta känslor som ofta tar överhand och då agerar du inte alltid logiskt. Kvällen blir rolig och annorlunda.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Att vara först ut är inget egenintresse för din del utan det vore bättre att du tar det lite lugnt, iakttar alla andra och sedan testar på de här uppgifterna. Lejonet är i grund och botten en tävlingsmänniska och det är inte alltid du tänker rationellt.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns många personer som vill vara med dig idag och det blir nästan jobbigt med alla som rycker i dig. Visst är det smickrande, samtidigt så vet du att du skulle behöva få tid för dig själv. Kvällen blir lugn och harmonisk.

Vågen 23/9-22/10

Just nu vågar du inte vara allt för påstridig. Du har länge funderat över att förändra något i ditt liv, men du vet att den här typen av förändringar kräver noggrannhet och planering. Idag är det ett utmärkt tillfälle att börja lägga upp en långsiktig strategi.

Skorpionen 23/10-21-11

Du inser att saker inte går riktigt som du vill att de ska göra. Du tror att du har det mesta under kontroll, men så sker det något som förändrar spelplanen och du får börja om från början igen. Kvällen blir rolig och intensiv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en förmåga att bli arg på personer som inte lyssnar på dig just nu. Om du bara tänker efter så kommer du att inse att du är lika bristfällig inom det är området som dina vänner. Under eftermiddagen får du goda nyheter som rör pengar.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns värme och närhet i ditt horoskop just nu. Du känner gemenskap med en eller flera personer och du verkar tillbringa större delen av dagen med dina vänner. Det kan bli en konflikt idag, men du försöker att hålla dig utanför den.

Vattumannen 20/1-18/2

Att vara den som försöker att övertala och övertyga är inte din grej. Du vill gärna finnas där och stötta din vän eller släkting, men det är inte din sak att dra det tunga lasset. Kvällen bjuder på god mat, romantik och en hel del skratt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du kan ändra dig fort, i alla fall när det gäller dina känslor. Det du vill ha ena dagen är inte lika intressant andra dagen. Det beror på att du inte är sann mot dig själv. Om du verkligen lyssnade på ditt hjärta så skulle du veta vad det är du verkligen vill ha.

Klicka här för det senaste från Elle.se

Annons