Söndag 11/2

11 feb, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir till att fundera den här söndagen. Du har hört vissa saker som bekymrar dig och du vill du kontrollera om de är riktiga. Under eftermiddagen får du chansen att umgås med en person som du tycket mycket om. Det blir en bra kväll.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen handlar om att vila och ta det lugnt. Du ägnar dig åt saker som gör dig glad. Det kan vara något konstnärligt, mat eller att vara utomhus och suga i dig av naturens energi. Under veckan har det skett en förändring i ditt horoskop, du känner av den här förändringen i positiv bemärkelse.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en intressant början på den här söndagen. Du vaknar till en intressant diskussion och fast du inte tänker tjuvlyssna så gör du det ändå. Du får en hel del värdefull information som förklarar vissa saker.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att pusta ut och ta en paus från livet. Oavsett om du tillbringar dagen med serier, tar en promenad eller bara slöar hemma så känner du att du hämtar energi och laddar dina batterier den här dagen. Kvällen bjuder på en överraskning.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Ibland har du svårt att säga nej fast du vill och så är fallet idag. Du får en förfrågan om en aktivitet som du egentligen inte är så intresserad av, men du följer med ändå för att du inte har någon bra ursäkt att slippa undan.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns ingen som klagar på att du är så driftig som du är, möjligtvis finns det en eller ett par familjemedlemmar som gärna skulle se att du tag det lite lugnare så att du inte stressar ut dig själv. Kvällen blir mysig.

Vågen 23/9-22/10

Du är inte den som tar det lugnt när det finns saker att göra. Du blir stressad av familjemedlemmar som bara kan vila när disk och tvätt hopar sig. Ibland måste man få ta en paus även om det finns mycket att göra.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är säker på att du kommer att få som du vill, men än så länge håller du dina planer hemliga eftersom du är rädd för de konsekvenser de ska få på sikt. Under den här dagen är du med en eller flera vänner som får dig att må bra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under söndagen passar du på att visa respekt inför en släkting som du inte ger så mycket uppmärksamhet som du skulle vilja. Tiden i ditt liv är knapp just nu och ibland prioriterar du fel.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om relationer, känslor och att försöka förstå vad det är som egentligen pågår i ditt liv. Det är inte ofta du tar dig tid att stanna upp och analyser dig själv och dina känslor. Till din hjälp har du en vän som kommer med goda råd. På kvällen får du en rejäl överraskning.

Vattumannen 20/1-18/2

Att vara allt för påstridig kommer inte att hjälpa din sak idag. Det är bättre att du funderar över vad du själv vill innan du talar om för någon annan vad hen vill. Idag får du också möjlighet att hjälp en yngre familjemedlem med en uppgift vilket stärker ert band tillsammans.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är förälskad och de känslorna blir mer påtagligt för var dag. Just nu kan du inte göra mycket annat än att tänka på den här personen. Du tillbringar den största delen av degen med din kärlek och du känner att ni verkligen är på vän åt rätt håll.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons