Måndag 12/2

12 feb, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du har så mycket att ge, men du vet inte hur du ska visa att det. Just nu är du inne i en period där du nästan är lite blyg i dina känslor och din blyghet kan uppfattas som att du är butter. En oväntad inbjudan till fest får dig att se fram emot helgen.

Oxen 20/4-20/5

Det finns personer som tar mer plats än vad du gör och det irriterar dig. Du blir ganska spydig när du har att göra med den här typen av människor. I övrigt en rolig och produktiv dag. Kvällen handlar om att ha våga var lite extra i något sammanhang.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du sticker helt klart ut ur det sällskap du befinner dig i idag. Även om du försöker att smälta in så går det inte alls så som du tänkt dig. Under eftermiddagen får du höra något som får dig att fundera över sommaren.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här dagen funderar du en hel del. Det finns en person som du måste träffa idag och du ser inte riktig fram emot det mötet eftersom du vet att det kommer att bli väldigt krystat. Det kan till och med vara så att du ställer in dina planer för att undvika en pinsam situation.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en intressant måndag som går väldigt fort. Du har mycket att göra, men en stor del av dagen går åt till en del resande. Du måste ta dig mellan olika platser för att kunna fullfölja ditt jobb. Kvällen blir lärorik.

Jungfru 23/8-22/9

Du mår som du förtjänar idag. Du har inte tagit hand om dig själv den senaste tiden och nu säger din kropp ifrån. Försök att vara lite snällare mot dig själv och skäm bort dig med nyttig mat och mycket sömn.

Vågen 23/9-22/10

Var inte arg på en kollega för att hen sviker i sista minuten. Om du hör hens förklaring kommer du att förstå varför hen agerar så som hen gör. Under eftermiddagen väntar ett intressant uppdrag. Kvällen handlar om idrott.

Skorpionen 23/10-21-11

Du planerar något under veckan och de här planerna tar upp en stor del av din tid. Det blir en rolig dag där du passar på att visa dina talanger inom ett högst oväntat område. På kvällen tvingas du ta tag i en situation som håller på att glida dig ur händerna.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Varför tar du inte tag i det du måste idag? Du dagdrömmer väldigt mycket just nu och det mesta du gör blir inte färdigt i tid. Det är bättre om du ökar tempot lite. Under eftermiddagen möter du en kollega som behöver hjälp med ett speciellt uppdrag.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir riktigt rolig och kreativ. Du har en fantastisk förmåga att få människor att må bra så använd dig av den idag när du vill få med alla på ett projekt som du planerar. Kvällen handlar om att försöka bli sams med en person som du grälar med.

Vattumannen 20/1-18/2

Du funderar mycket över några planer som du har. Du har länge lagt dem på is för att det inte är den bästa tidpunkten nu, men du inser samtidigt att om du fortsätter skjuta upp dina planer så kanske de aldrig blir av.

Fiskarna 19/2-20/3

Din nyfikenhet vet inga gränser just nu. Det finns något eller någon som ständigt överraskar dig och du tänker gå till botten med det här pusslet. I övrigt en rolig, vänskaplig och lite annorlunda måndag. På kvällen får du ett meddelande som överraskar dig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons