Tisdag 13/2

13 feb, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du väntar på att en person ska förklara hur hen tänker för dig. Du tycker att hen tar parti, men det gör hen inte. Det handlar bara om att din vän vill slippa välja sida. Du har en förmåga att hamna i konflikter just nu.

Oxen 20/4-20/5

Det finns mycket att göra idag så det gäller att inte ligga på latsidan. Ha tempo och se till att fullfölja dina planer från start till mål. Det gäller att du behåller fokus och inte låter tankarna fladdra iväg allt för mycket.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen inleds med en ursäkt från en kollega och sedan när det upp till dig att acceptera den eller inte. Din kollega har ofta förklaringar till varför hen inte kommer i tid eller gör sitt jobb på ett tillfredsställande sätt. Du är lite trött på hens bortförklaringar.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns något sökande i ditt tecken idag. Du vill få det bekräftat att dina aningar är rätt samtidigt kan du inte hitta några som helst bevis för din teori. Du får lov att acceptera att du har fel i det här fallet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dina vänner håller inte med dig och det gör dig arg. Du tycker att de borde ta ditt parti oavsett om du har rätt eller fel. Tänk på att ibland får man acceptera att alla inte är av samma åsikt. På kvällen får du möjlighet att testa något som du inte gjort tidigare.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir förträfflig. Du har ett bra tempo och du får mycket gjort. En chef berömmer dig för din initiativförmåga och din vilja att visa vad du går för. Kvällen handlar om att äta gott tillsammans med människor som du älskar.

Vågen 23/9-22/10

Ingen stoppar dig idag och det gör att du får ha precis hur vilda idéer som du vill. Låt din kreativitet flöda och var inte rädd för att verka extrem. Det är när du tar i som du verkligen syns och det är då som du är som allra bäst.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har trasslat in dig rejält privat och du vet inte riktigt hur du ska hantera den här situationen. Du är rädd att du kommer att trampa en nära vän på tårna eftersom era intressen tycks korsas. Här gäller det att välja vad som är viktigast, det du vill ha eller er vänskap för du kommer inte kunna behålla båda.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir ganska intensiv och du känner att du stressar upp dig i onödan. Det bästa du kan göra är att ta ett djup andetag och försök att pusta ut. Under eftermiddagen och kvällen händer det något som får dig att fundera på en ny hobby.

Stenbocken 22/12-19/1

Du tar det lugnt idag och iakttar din omgivning. Du vet att det pågår en hel del under ytan som du inte är informerad om och du försöker att lista ut vad det är. Det blir en spännande dag där du stärker dina vänskapsband i en helt ny krets.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir till att ha en bra förklaring idag om du inte ska få en rejäl utskällning av en kollega som känner sig bortglömd. Du har lovat den här personen något och sedan helt glömt bort det. Kvällen handlar om att visa respekt för din omgivning.

Fiskarna 19/2-20/3

Du njuter verkligen av livet just nu. Du har nästan nått dina mål, och det märks på din utstrålning. Det finns en ny självsäkerhets hos dig som inte funnits där tidigare. När det gäller kärleken så verkar du vara helt oemotståndlig. Som singel kan du verkligen välja och vraka.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

Annons