Alla hjärtans dag 14/2

14 feb, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På onsdagen bestämmer du för att överraska en speciell vän. Det blir en lyckad överraskning och hen blir gladare än du förväntat dig. Kvällen handlar om outtalade löften. Här gäller det att vara bra på att läsa mellan raderna.

Oxen 20/4-20/5

Du är väldigt mån om att ta det lugnt och vila idag. Du pysslar gärna hemma om du är ledig. Det verkar som om du inte känner dig hundra procent frisk så stressa inte den här onsdagen. På kvällen får du höra nyheter som piggar upp.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är du väldigt charmerande och du lyckas att övertala nästan alla att följa din linje. Har du ett förhållande så uppvaktar du din partner. Passion och romantik är två väldigt viktiga saker för dig.

Kräftan 21/6-22/7

Idag vågar du erkänna varför du blivit så sårad av en väns beteende. Du har insett att din vän kanske har gjort fel, men att du också har en skuld i det hela. Det här blir ett steg i rätt riktning för att börja stärka er vänskap igen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Onsdagen blir stressig. Det är mycket som du ska hinna med, men timmarna räcker inte riktigt till. Du planerar en överraskning för en vän, din käresta eller en släkting idag. Du har sett fram emot att skämma bort den här personen ordentligt. Kvällen blir mysig.

Jungfru 23/8-22/9

Att vara effektiv är ditt motto just nu. Det finns ingen som kan lika bra som du kan. Du vet precis hur du ska lägga upp arbetet för att maximera dagen. Kvällen handlar om att ta och ge. Det blir en bra avslutning på en bra dag.

Vågen 23/9-22/10

Du är lite ambivalent till Valentin. Du tycker det är roligt att det händer något så här i mitten av februari, samtidigt så tycker du att det är lite väl kommersiellt i din smak. Du föredrar att fira din älsklings med lite god mat och kanske en dessert.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har stora förhoppningar på den här dagen. Det finns en person som du verkligen vill ska överraska dig idag. Du kommer att få en överraskning, men inte alls på det sätt som du hoppats på. Ibland måste man vara förberedd på allt, och det bör du vara idag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Har du ett förhållande överraskar du gärna din älskling med något spektakulärt. Du vet att hen tycker det är roligt när du anstränger dig lite extra och det gör du så gärna för hens skull. Kvällen blir härligt romantisk.

Stenbocken 22/12-19/1

Kaos är det ord som bäst beskriver den här dagen. Du har hamnat i ett kärleksdrama där du är en av huvudpersonerna. Du är inte van vid den här typen av dramatik så du blir lite ställd. En oväntad komplimang ger dig fjärilar i magen. Du trodde inte du kunde känna så här.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar det lugnt idag, Det finns mycket att göra och det mesta kräver att du är metodisk och noggrann. Du vill inte göra din chef besviken så därför anstränger du dig lite extra. Kvällen blir trevlig och familjebetonad.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är ganska säker på vad du inte vill ha, inte lika säker på vad du vill ha. Du slits mellan starka känslor för två personer. Det handlar om lika delar förnuft som känsla. Du vet att du kommer bli mer harmonisk med den ena personen, men lik väl dras du till en annan.

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

Annons