Torsdag 15/2

14 feb, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

En ny dag med nya förutsättningar. Du känner dig försiktigt optimistisk och du vet att du har en chans att nå dina mål idag. Ett gammat bråk blossar upp till ytan igen. Din relation med den här personen är ganska infekterad.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen handlar om att ha sunt förnuft och att inte döma ut en person bara för att hen säger eller gör något lite tvivelaktigt. Ibland kan du vara rätt hård mot människor som du inte känner så väl. Kvällen blir lugn och harmonisk.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag får du äta upp något som du sagt till en kollega. Du inser att du varit rätt klumpig så det är bara att be om ursäkt. Kvällen bjuder på sport eller en hobby av något slag. Du känner att du blir pigg om du aktiverar dig på kvällarna.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns massor av värme i ditt horoskop den här torsdagen. Du har äntligen förlåtit din vän och nu vill du snabbt reparera den skada som ert bråk ställt till med. Tänk på att din vän är betydligt mer långsint än vad du är.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du visar respekt inför en mer kunnig person idag. Din attityd ger utdelning och du får lära dig en hel del nya knep. Det blir en rolig och utvecklande torsdag där kunskap och kreativitet dominerar. Kvällen handlar om en släkting.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns något avvaktande i ditt horoskop. Du verkar invänta ett besked av något slag innan du bestämmer dig för hur du ska göra i en viss situation. Idag får du tips som kan leda till en förbättrad ekonomi på sikt.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intressant torsdag där du får lära dig att ta hänsyn till många olika typer av människor. Du känner att du växer när du får jobba med personer från olika bakgrunder och som har olika erfarenheter.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag är du riktigt giftig. Du intrigerar och manipulerar utan att ens tänka på det. Du känner att du håller på att förlora något du vill ha och nu kämpar du med näbbar och klor för att försvara det som du anser är ditt. Ibland är det mindre smärtsamt att släppa taget istället för att kämpa för något som inte är ämnat för dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du blir irriterad på en kollega för att hen inte är uppriktig mot dig. Du vet att hen inte vill såra dina känslor, samtidigt så anser du att lögner, även om det är vita, är ett svek i sig. Kvällen bjuder på massor av nöjen och skratt.

Stenbocken 22/12-19/1

Du funderar inte så mycket över livet idag utan njuter av den uppmärksamhet som du får från en viss person. Hen lyckas alltid fängsla dig genom sitt komplicerade sätt. Du kan inte bli riktigt klok på den här personen och därför tröttnar du inte på hen.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag tar du kontakt med en person som du vill komma närmare, men som du vet kan vara lite undanglidande mellan varven. Du närmar dig hen försiktigt och du kopplar på den där charmen som du är så känd för.

Fiskarna 19/2-20/3

Du går och väntar på att något ska hända, men du vet inte riktigt vad. Det finns en förväntan i luften och du vet att snart kommer något att ske. En person från det förflutna har plötsligt börjat söka upp dig igen och du känner dig lite förbryllad och tveksam till att återuppta er vänskap.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

Annons