Fredag 16/2

15 feb, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen försöker du ordna upp ett bråk. Du tycker att det är dags att gräva ned stridsyxan och det gör din vän också. Det blir en harmonisk fredag och en riktigt rolig kväll. Under kvällen flirtar du ovanligt mycket med en viss person.

Oxen 20/4-20/5

Du har massor att göra den här fredagen, men om du bara håller tempot så kommer det går bra. Just nu är du inte lika entusiastisk på jobbet som du brukar vara. Kvällen blir riktigt trevlig, men kanske en aningen sen för din smak.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på ett strålande humör idag och när du mår så här så kan ingen vara lika charmig som du. Om du flirtar med någon speciell så ska du vara lite extra på idag. Stjärnornas placering gör dig väldigt karismatisk och det finns goda chanser att den här flirten utvecklas till något mer än en flirt.

Kräftan 21/6-22/7

Idag bestämmer du dig för att chansa. Du anser att du hållit dig tillräckligt i bakgrunden och nu är det din tur att synas. Det blir en intensiv dag och en social kväll. Se upp med svartsjukan. Du tenderar att överreagera ibland.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är du väldigt effektiv på jobbet. Du har kommit in i en bra rytm och du ser till att få saker gjorda på löpande band. Kvällen handlar om att vara tillsammans med familjen, det blir en riktigt mysig fredag.

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att se poängen med en diskussion, men du är artig och deltar ändå. För dig är det viktigare att visa upp din goda vilja än att vinna den här argumentationen. Kvällen bjuder på varierande nöjen.

Vågen 23/9-22/10

Den här fredagen tar du tag i olika projekt som behöver avslutas innan helgen. Det blir en bra dag där du sätter dig själv i första rummet. Vanligtvis brukar du ta hänsyn till vad alla andra vill, men inte idag, då är det dina önskemål som får styra.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här fredagen blir förtrollande. Det är din dag och din kväll. Du och en vän är solen som hela galaxen snurrar runt. Ni kompletterar varandra och tillsammans är ni en oemotståndlig duo. Den här kvällen bjuder på magi.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du kan ibland bli lite tveksam och då händer det inte så mycket. Idag är en sådan dag då du inväntar att någon annan tar initiativet. Du orkar helt enkelt inte besluta saker oavsett om det rör sig om små eller stora avgöranden. Idag föredrar du att följa framför att leda.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har sett fram emot den här fredagen länge, och den blir precis så rolig som du förväntat dig. Det finns magi, drama och massor av underhållning i luften. Själv är du på ett sprudlande humör. Du är förälskad, men verkar inte veta om det själv.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att se till att få saker gjorda. Du är effektiv, noggrann och precis så bossig som du behöver vara. Kvällen handlar om att roa sig kungligt. Oavsett om det är en större fest eller om du umgås med några få vänner så blir kvällen en succé.

Fiskarna 19/2-20/3

Du dras med av feststämningen den här fredagen. Det blir en härlig dag där du umgås med dina favoritmänniskor. På kvällen är du bortbjuden och trots att du lovat dig själv att det inte ska bli så sent så håller du igång lång fram på småtimmarna.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

Annons