Lördag 17/2

17 feb, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På lördagen är det svårt att komma igång. Du har lovat dig själv att röra på dig den här dagen. Det har blivit alldeles för mycket onyttig mat och för lite träning den senaste tiden och det vill du ändra på. Tyvärr är lördagen en usel dag att börja ditt nya liv på.

Oxen 20/4-20/5

Idag unnar du dig en riktig sovmorgon och en härligt god frukost. Det blir en underbar lördag där familjen står i fokus. Du myser tillsammans med dem du tycker mest om i hela värden. Kvällen bjuder på god mat och hemmamys.

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu har du svårt att acceptera att du inte får som du vill. Du har manipulerat och tjatat dig till dit du är idag men nu tar det stopp. Du måste hitta andra, mer effektiva metoder om du vill nå dina mål. Kvällen handlar om en vän och hens behov av att få prata med dig.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu går ditt liv i en berg och dalbana. Ena dagen mår du toppen och nästa mår du inte alls bra. Det beror på att du trycker undan dina känslor. Det går inta att döva det du känner, du måste försöka reda ut situationen innan den blir värre.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en fantastisk dag att se fram emot som du bara kommer upp ur sängen i vettig tid. Just nu är du lite seg i starten, men när du väl kommer igång så går det undan. Kvällen handlar om att lyssna på en person som har en massa goda råd till dig.

Jungfru 23/8-22/9

Idag tänker du praktiskt. Det finns inga utrymmen för fel så det gäller att hålla tungan rätt i munnen. Det blir en intressant lördag där fokus ligger på kreativitet och utveckling. På kvällen passar du på att umgås med några kollegor.

Vågen 23/9-22/10

Du är en person som kan blir väldigt arg på småsaker just nu. Det handlar främst om att ditt temperament påverkas starkt av en planetkonstellation och det gör dig ovanligt lättirriterad. Kvällen kan bli dramatisk.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vet varken ut eller in. Du vill ha allt och inget på en gång. När det kommer till kärlek så blir du bara mer och mer rådvill för var dag som går. Du har börjat inse att den person du trodde du var förälskad i inte alls passar dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag överreagerar du starkt i en rätt så känslig situation. Du vet att du inte borde bli så svartsjuk som du blir, men ibland så drar känslorna iväg med dig. Försök att analysera vad som händer och se om du kan få kontroll på dina känslor innan de löper amok.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag ser du fram mot att ta det lugnt, vara med familjen och bara slöa. Dagen blir inte alls så som du tänkt dig den. Ett högst oväntat besök får dig att planera om kvällen. Det är tur för lördagen blir lika lyckad som fredagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är du väldigt seg. Du har svårt att ta dig för något nyttigt överhuvudtaget. Om du kan så stannar du i sängen eller hänger framför tv större delen av dagen. Du kan till och med bli sportintresserad bara du slipper röra på dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du märker att du tänker mer och mer på en viss person. Det förvånar dig eftersom du inte trodde att du hade några känslor för hen. Ditt kärleksliv är komplicerat just nu, särskilt för singelfiskarna. På kvällen bestämmer du dig för att göra något oväntat.

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons