Söndag 18/2

17 feb, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På söndagen vill du träffa en vän som vanligtvis är mycket upptagen men som inte har några planer just den här dagen. Det blir en mysig söndag och du inser hur mycket hen har kommit att betyda för dig den senaste tiden.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen handlar om att planera och om att fixa hemma. Du har vissa saker du måste hinna med och det tar tid att få ihop allt. Under dagen möter du en person som får dig att fundera över ett karriärval som du är på väg att göra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på dig charmigaste humör och då är du rätt så svårt att stå emot. Ditt leende är smittsamt och dina idéer fantasifulla. Du tillbringar gärna delar av den här dagen utomhus. Kvällen handlar om att få vara med någon som du tycker mycket om.

Kräftan 21/6-22/7

Du har haft en bra helg och du vill fortsätta i samma spår som du börjat. Det blir mycket utomhusaktiviteter idag och du känner att du får energi av den friska luften. Kvällen handlar om en känslig ekonomisk fråga.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu har du en del att fundera på. Det har varit mycket den senaste tiden så det är inte säkert att du har hunnit med allt du ska. Kvällen blir rolig och varierande. Du verkar umgås med släktingar eller nära vänner.

Jungfru 23/8-22/9

Du kan vara väldigt effektiv när du vill och det vill du idag. Du har så mycket du vill göra att timmarna inte riktigt räcker till för alla aktiviteter. Under kvällen får du höra skvaller som du mer än gärna forskar närmare i.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en ganska rolig söndag där du umgås med dina vänner. Just nu så skvallras det rätt mycket om en bekant som har begått ett misstag. Du brukar inte vara den som bidrar till struntprat, men du ogillar den här personen skarpt så därför deltar du i skvallret.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är ganska nöjd med hur dina planer utvecklas även om du inser att du inte kan få som du vill i alla sammanhang. Du måste kompromissa och det kommer att ta tid för dig att lära dig att ta ett steg tillbaka och låta någons annan få glänsa mellan varven.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har fullt upp den här söndagen. Det kan vara att du deltar i en tävling av något slag. Hur som helst blir det en bra dag där du slipper fundera spå mycket över framtiden. Du går helt upp i nuet. Kvällen handlar om någon form av hemläxa som du har.

Stenbocken 22/12-19/1

Det har hänt så mycket den senaste tiden att du behöver få fundera lite för att smälta allt. Du har en hel del att ta ställning till både när det gäller jobbet och på det personliga planet. Ett sms eller ett samtal från någon du tycker om får hela den här dagen att bli bättre.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att acceptera en lögn som en bekant drar. Du vet vad som pågår, men det hindrar inte att du blir besviken när din vän inte är stark noga att motstå en frestelse. Du trodde att in vän hade mer karaktär än så här.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen går i kärlekens spår. Oavsett om du har ett förhållande eller är singel så kretsar dina tankar kring romantik och kärlek. Det finns någon som du mer än gärna vill spendera den här dagen med.

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

Annons