Måndag 19/2

19 feb, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På måndagen saknar du en kollega som är bortrest eller sjuk. Du blir förvånad över hur tråkig du tycker att dagen är utan hen. Kvällen handlar om fysisk prestation. Det kan vara en sport eller kanske går du på ett gym.

Oxen 20/4-20/5

På måndagen har du mycket att göra och tiden flyger iväg. Du känner att du behöver få mycket gjort för att ligga bra till inför den kommande veckan. Kvällen handlar om att ta hand om en släkting eller en familjemedlem som inte mår bra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en ganska tråkig måndag. Du har inte så mycket att göra så tiden går rätt långsamt. Du tar en paus mitt på dagen och tar en långlunch eller bara en promenad för att rensa skallen från alla negativa tankar.

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen blir bra, men ganska intensiv. Du har så mycket du måste hinna med att du inte ens märker att en kollega mår dåligt. När du äntligen får upp ögonen för hen så får du väldigt dåligt samvete för att du inte funnits där för hen under dagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här måndagen handlar om pengar, finanser och ekonomi. Du har en långsiktig plan som handlar om att du sparar till en resa eller något liknande. Du vet att det kommer bli många gånger du tvingas tacka nej till olika aktiviteter bara för att nå ditt mål, men du vet att det är värt det.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en bra måndag där fokus ligger på saker som du tycker är kul. Du får styra och ställa på jobbet. Du gillar vara den som har kontrollen det får dig att känna dig lugn. Under eftermiddagen väntar goda nyheter.

Vågen 23/9-22/10

Du passar på att roa dig kungligt trots att det är en helt vanlig måndag. Kanske är du ledig eller så ser du bara till att ha kul på jobbet. Du kan vara väldigt busig och charmig när du vill. Kvällen handlar om vänner och om god mat.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har gjort dig osams med en vän och nu vet du inte riktigt hur du ska rätta till den här situationen. En enkel ursäkt kommer inte att hjälpa. Du måste visa att du menar vad du säger och inte ens då är det säkert att du blir förlåten.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir bra i längden, du måste bara ha tålamod. Ditt största problem är att du vill att allt ska bli bra här och nu. Du avskyr att vänta. En rolig nyhet piggar upp den här måndagen. Den får dig att drömma om en ljusare framtid.

Stenbocken 22/12-19/1

Du mår uselt på måndagen, och det gör dig grinig. Du vill bara ta det lugnt och få vara ifred, men en person är envis med att höra av sig och till slut ger du med dig och svarar. Du blir oväntat uppmuntrad av den här personens genuina omtanke om dig och ditt välbefinnande.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att vara alert och se till att få mycket gjort. Det blir en bra dag där du hinner med mer än du tänkt dig. Eftermiddagen bjuder på en del överraskningar. Kvällen handlar om att vara extra omtänksam mot någon du tycker om.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen bjuder inte på några direkta överraskningar. Du får visligen oväntat sällskap på jobbet under delar av dagen, men du inser snabbt att du börjar tröttna lite på att ständigt ha den här personen i din närhet. Istället kommer du på dig själv med att sakna någon som är frånvarande.

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

Annons