Tisdag 20/2

20 feb, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen handlar om ett vägskäl och nu är dags fundera över framtiden. Du har kommit fram till ett beslut som du vet kommer att göra vissa personer besvikna, men det är det bästa för dig och i just det här fallet måste du kunna vara egoistisk.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir inte alls så som du tänkt dig den. Du hade hoppats på lite arbetsro istället får du hjälpa en kollega eller en släkting med småsaker mest hela dagen. Att serva andra kan göra dig på dåligt humör. Du har så mycket annat du vill hinna med.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag blir du sårad över att någon fäller en dum kommentar som rör ditt utseende. Du vet att det inte är elakt menat, men du kan ändå inte rå för att du blir ledsen. Under kvällen tar du råd från en släkting i en ekonomisk fråga.

Kräftan 21/6-22/7

Du saknar någon förfärligt mycket idag. Det är först när hen är borta som du inser hur glad hen gör dig. Du är för stolt för att tala om hur du känner samtidigt som du inte kan låta bli att ta kontakt med hen, om inte annat för att fråga om triviala saker.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är genomtrött och det märks på ditt humör. Du har inte alls samma tålamod som du brukar ha. Försök att inte bli arg på småsaker. Tänk på att det som irriterar dig egentligen inte är värt att lägga din energi på.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om förbund och om att bryta en överenskommelse. Du brukar vara väldigt lojal och har svårt att bryta löften, men i just det här fallet anser du dig inte ha något val. Kvällen handlar om sport eller fysisk prestation.

Vågen 23/9-22/10

Du är på ett strålande humör idag och din charm lägger sig som balsam över dina stressade kollegor. Du får dina arbetskamrater att sänka farten och inse att det inte blir bättre för att man stressar, snarare värre.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag har du en person som du tycker om för dig själv, men det visar sig att ni inte har så kul på tu man hand som ni har när ni är tillsammans med ett större gäng. Ni två är i själva verkar ganska omaka och det är lika bra att du inser att det finns personer som passar dig bättre.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Ett rykte som du startat har urartat och det håller på att verkligen förstöra för en före detta kollega till dig. Du ville egentligen inget illa när du förde vidare det här skvallret som du hört, du var bara lite irriterad på den här personen och ville hämnas för att hen lyckats kliva dig på tårna.

Stenbocken 22/12-19/1

Du mår inte direkt toppen idag även om du börjar känna dig lite piggare. Nu handlar det om att återhämta sig i lugn takt och inte stressa fram att bli frisk. Du får vänlighet och omtanke från din omgivning. Det finns särskilt en person som håller ditt humör uppe den här dagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har mycket du måste hinna med den här tisdagen och det gäller att inte halka efter. Det finns en person vars ambitioner irriterar dig eftersom hen inkräktar på ditt territorium. Här gäller det att markera revir och visa vem som bestämmer.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir rolig än om det saknas något viktigt. Du känner en viss tomhet och idag inser du vad den beror på. Du brukar försöka vara ärlig mot dig själv, men på sista tiden har du inte lyssnat på ditt hjärta ordentligt.

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

Annons