Onsdag 21/2

21 feb, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen bjuder inte på så många överraskningar. Dagen går fort och du har trevligt, samtidigt så saknar du någon som antingen är bortrest eller sjuk. Du kommer på dig själv med att tänka mer och mer på hen. Hen har nästlat sig in under ditt skinn.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir stressig eftersom du ska hinna mer med än vanligt den här dagen. Du får inte den hjälp som du ber om och det irriterar dig. Med hjälp av en kollega lyckas du ändå utför mirakel om man ser till de förutsättningar som du har.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är i en period då det sker mycket både privat och på jobbet. Det har varit en rolig men bitvis tuff vinter och nu känner du att du skulle behöva en semester. Kanske vore det bra att ta en weekendresa någonstans.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lojal både som vän och kollega. När en person i din närhet får problem så finns du där för hen. Din empati och din förmåga att muntra upp är värdefulla tillgångar den här onsdagen. Kvällen handlar om att säga nej.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en intressant dag där mycket hänger på att du hinner med och har ett högt tempo. Du lär dig många nya saker på en gång, men du får inte så mycket tid att praktisera dem som du skulle önska att du skulle få.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns ett godissug i ditt tecken just nu som gör det besvärligt om du håller på med någon form av diet. Du har svårt att stå emot frestelser normalt sett och nu är det extra svårt på grund av Månens placering.

Vågen 23/9-22/10

Du är på förvånansvärt gott humör idag. Det finns något lättsamt och humoristiskt över ditt tecken som underlättar när du måste umgås i grupp. Det blir en utvecklande och väldigt intensiv onsdag.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag känner du dig nonchalerad av en viss person och det är inte en känsla som du uppskattar särskilt mycket. Du sätter in din stora charmoffensiv för att vinna tillbaka hen, men hen verkar inte särskilt intresserad av att umgås med dig. Här kommer det krävas mer än bara ett gulligt leende.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att våga ta initiativ och inte vara rädd för att misslyckas. Det finns så mycket du kan göra med ditt liv just nu om du vara tar chansen. När det gäller kärlek blir det inte som du tänkt dig. Du försöker för mycket och då blir det inte bra.

Stenbocken 22/12-19/1

Under onsdagen börjar du blir människa igen även om det går långsamt. Du känner att en rastlöshet bygger upp inom dig och du har en känsla av du missar alldeles för mycket genom att vara sjuk. Den här dagen handlar om att kurera sig och att skämma bort sig lite extra.

Vattumannen 20/1-18/2

Onsdagen bygger på erfarenhet och en vilja att lyckas. Du är lysande inom ett visst område, men du saknar någon att visa upp dina talanger för. Det är inte lika kul att vara ett geni i skymundan.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inte på humör för att umgås med en person som hela tiden finns i din närhet. Hur mycket du än tycker om hen så börjar det bli lite för mycket av det goda. Nu funderar du på hur du ska ta dig ur hela den här situationen utan att såra några känslor.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons