Torsdag 22/2

22 feb, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du är inte på humör för att diskutera dina känslor med en person som hela tiden försöker närma sig dig. Hen har betytt mycket för dig, men nu har du tröttnat på hen och vill bara vara ifred. Kvällen handlar om vänskap och om att tänja på gränserna.

Oxen 20/4-20/5

Du är fantastiskt glad idag och du vet inte riktigt varför. Det finns en massa positiv energi och den tar du ut i ett kreativt arbete och en berikande fritid. En ny person dyker upp i ditt liv och gör vardagen så mycket mer intressant.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här torsdagen försöker du hinna med en massa arbete som har med ett projekt att göra. Det har blivit stillastående en längre tid på grund av att du inte har fått de resurser som du behövt, men nu när du har allt så kan du äntligen komma igång.

Kräftan 21/6-22/7

Din rädsla att göra fel styr ditt agerande idag och det hämmar din fulla potential. Om du bara slappnade av och litade mer på din förmåga att fixa saker så skulle det gå enklare. Kvällen handlar om att vara modig när du känner dig rädd.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Om någon hotar din familj eller dina vänner så väcker de verkligen Lejonet inom dig. Det finns ingen som är så snabb till anfall som ett Lejon som känner att det dyrbaraste i sitt liv är hotat. Idag få en av dina chefer känna på din ilska när hen behandlar en vän till dig illa.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inte så försiktig som du borde vara den här torsdagen. Du chansar lite för mycket och då blir det fel. Om du tog det lugnare istället så skulle det bli bättre. Använd dig av din naturliga analyseringsförmåga istället för att chansa.

Vågen 23/9-22/10

Att blir arg hjälper dig inte idag. Ta ett djupt andetag när en kollega börjar bli för intensiv och fokusera på det du ska göra istället för att bry dig om vad hen gör. Under eftermiddagen får du en värdefull ledtråd till en gåta som du försöker att lösa.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en underbar torsdag för en person som du verkligen har saknat är plötsligt tillbaka. Allt blir så mycket enklare när hen är här. Du känner att det här är en person som inte bara är effektiv på jobbet, hen orkar även lyssna på dina privata problem.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har väldigt mycket fantasi just nu och ibland kan den spela dig ett spratt. Om du analysera de fakta du har utan att väga in det du tror så kommer du att inse att situationen inte är så jobbig som du upplever den.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen blir väldigt omtumlande. Du slängs in i ett drama där du inte har en aning om vilken roll du spelar. Dina känslor för en viss person har blivit starkare och hen påverkar dig bara hen är i närheten av det. Som sagt en omtumlande men samtidigt fantastisk torsdag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är ganska irriterad på en chef för att hen inte ser din potential inom ett visst område. Du vet vad du kan lyckas med, men din chef anser att du är för optimistisk. Kvällen handlar om att hjälpa en familjemedlem.

Fiskarna 19/2-20/3

Du inser något mycket viktigt idag. Det du trodde så starkt på är inte alls som det ser ut att vara och det gör dig mer upprörd än du föreställt dig. Du måste inse att verkligheten är mer komplex än dina drömmar.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons