Fredag 23/2

22 feb, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du förväntar dig en hel del av den här fredagen, men det blir kanske inte så som du tänkt dig den. Det beror på att du har höga förhoppningar om att få umgås med en person som av någon anledning inte kan vara med och det gör dig besviken.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir intensiv och stressig för att du vill hinna med så mycket som möjligt innan helgen. Du har planer på vad du vill gör på lördagen, men de är beroende av att du hinner med det du ska på fredagen. Kvällen blir harmonisk.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en rastlöshet hos dig. Du vill så mycket just nu, men du har svårt att fokusera din energi på rätt saker. Under eftermiddagen möter du en person som lyckas trolla fram ett lugn hos dig. Hen får dig alltid att må lite bättre. Kvällen bjuder på fest.

Kräftan 21/6-22/7

Du tar tag i projekt som rör arbetet och hemmet idag. Det kan vara saker som du måste blir klar med och saker som är mer av en hobby. Under den här dagen har du tät kontakt med en vän som du inte träffar så ofta som du skulle önska. Ni planerar att ses snart.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen bjuder på en hel del nyheter. Du får höra saker som överraskar dig och du få se saker som gör dig glad. Under eftermiddagen påminns du om ett uppdrag som du nästa glömt bort att du lovat att utföra. Kvällen kan bli festlig.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en person som sällan säger ifrån, men idag får du nog när dina vänner agerar på ett ganska dumt sätt. De stänger ute en person som egentligen inte har gjort något annat än att inte passa in på rätt sätt. Du säger vad du tycker och tänker om deras beteende.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en längtan i ditt tecken just nu. Du vill vara vart som helst utom där du är för tillfället. Under kvällen tar du en risk när du bekänner ett misstag som du gjort inför en lägre chef eller kollega. Du hoppas att den här personen går att lita på.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vill gärna att en vän ska hänga med ikväll och du gör ditt bästa för att övertala hen. Hen mår inte riktigt hundra och vill helst vara hemma, men ditt leende och din charm är svårt att motstå. Du vet att om du bara envisas så kommer du att lyckas.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du får höra ett rykte angående en omorganisation på jobbet och det gör dig nervös. Tänk på att inget är bestämt ännu så det oroar dig bara i onödan. Under kvällen drabbas du av dåligt samvete för att du missat att påminna en vän om något som är viktigt för hen.

Stenbocken 22/12-19/1

För dig räcker det med jobbet idag. Du är trött och irriterad och längtar hem till din säng. Samtidigt finns det en eller ett par person som muntrar upp dig med sina glada leenden och galna upptåg. Du kanske till och med kan övertalas att göra något kul den här fredagskvällen.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en glädje och en vilja att göra något roligt den här fredagen. På jobbet kanske du bjuder på fika eller tar en långlunch. På kvällen umgås du gärna med dina vänner eller med din familj. Du gillar att ha fedagsmys tillsammans med dem du uppskattar.

Fiskarna 19/2-20/3

Du kämpat emot och då slutar det illa. Försök att ta saker som de kommer och överanalysera inget i förväg. Den här fredagen märker du att du reagerar starkt på en persons närvaro. Hen får dig att bli obekväm och lycklig på samma gång. Allt är så mycket roligare med hen i rummet.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

Annons