Lördag 24-2

24 feb, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Just nu har du en förmåga att göra dumma, ogenomtänkta saker. Mars får dig att reagera instinktivt i olika situationer och ibland så blir du arg utan att riktigt veta varför. Du måste försöka att dämpa ditt humör en smula.

Oxen 20/4-20/5

Du har en riktigt rolig lördag att se fram emot även om den börjar tidigare och slutar senare än du planerat. Du har en del måste saker du ska hinna med innan du kan ta helg på riktigt. Är du effektiv kan du komma ifrån tidigare än du tänkt dig. Kvällen bjuder på många skratt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en förmåga att inte lyssna på människor som irriterar dig, och just nu innefattar det de flesta i världen. Du känner dig sur, kränkt och allmänt lättirriterad. Under eftermiddagen får du höra något som kan vara värt att forska närmare i.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en konflikt i ditt liv som du borde försöka reda ut, men du vet inte ens i vilken ända så ska börja nysta. Egentligen skulle du komma långt med ett enkelt förlåt, men din stolthet hindrar dig från att medge att du gjort fel.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir rolig och aktiv. Du är utomhus så mycket som du kan eftersom frisk luft får dig att leva upp. Under dagen möter du en person som du tycker väldigt mycket om. Det blir en härlig eftermiddag och kanske en lite romantisk kväll

Jungfru 23/8-22/9

Du kan vara väldigt tröttsam när du hakar upp dig på detaljer och det gör du idag. Det finns något som inte är riktigt rätt och du irriterar dig på att du inte kan komma fram till vart felet ligger. Kvällen blir överraskande trevlig och social.

Vågen 23/9-22/10

Idag försöker du medla mellan två vänner som har väldigt svårt att komma överens. De har bråkat om både små och stora saker den senaste tiden och frågan är om det ens går att stryka ett streck över alla hårda ord som sagts. Kanske borde du låta dem sköta den här konflikten själva.

Skorpionen 23/10-21-11

Du gör en helomvändning idag. Du har umgåtts väldigt intensivt med någon den senaste tiden och nu bestämmer du dig plötsligt för att du tröttnat lite på hen. Personen ifråga tycker det är ganska skönt att ditt brinnande intresse svalnar av . Hen behöver få tid att funder över vad hen vill.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns temperament och en massa energi i ditt horoskop just nu. Du vet inte riktigt vad du vill, men du ser till att hålla vissa drömmar vid liv. Under eftermiddagen tar du kontakt med en vän från det förflutna.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en spännande dag för din del. Du har mycket som du ska hinna med den här dagen och du ser till att hålla ett högt tempo redan från morgonen. På kvällen verkar du vara bjuden på en fest av något slag. Det blir en annorlunda och rolig kväll.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag njuter du verkligen av att vara utomhus så mycket som du kan. Det har varit en trevlig vecka som avslutas med lite utomhusaktiviteter. En god vän överraskar dig med något extra den här kvällen.

Fiskarna 19/2-20/3

Känslor är komplexa och komplicerade det är bara att inse. Du tror att du vet vad du vill, men plötsligt inser du att det vet du inte alls. Den här kvällen blir du svartsjuk på en person som du inte ens trodde att du var intresserad av.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se

Annons