Söndag 25/2

25 feb, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen får du tips om en aktivitet som du varit sugen på att testa, men som du aldrig kommit till skott med. Nu finns det inga hinder, det är bara att tuta och köra. Kvällen handlar om gammal vänskap och om att förlåta någon som har gjort fel.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en seg söndag. Lördagen var toppen, men nu behöver du få vila upp dig. Mycket den här dagen kretsar kring mat och kring ett gemensamt intresse som du och dina vänner har. På kvällen är det hemmamys som gäller.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte den förste som ger dig i en diskussion. Även om du inte är den envisaste av människor så är njuter du av att argumentera och fajtas verbalt både med främlingar och med dina vänner. Idag hamnar du dock i en diskussion som du inte kan vinna.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns mycket tvekan i ditt tecken just nu. Du vet inte riktigt vad det är du vill, men du vet att du är på väg att förlora något värdefullt om du inte ser upp. Under kvällen ägnar du dig gärna åt en sport.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är inte den som brukar bli arg för småsaker, men idag är du extra stingslig på grund av Mars position. Här gäller det att hålla tempermentet i schack så att du inte råkar ut för någon onödig konflikt.

Jungfru 23/8-22/9

Söndagen blir väldigt lugn. Du njuter av att bara vara och du funderar inte så mycket över framtiden. Det här blir en härlig paus i vardagen. Du ägnar dig åt saker som gör dig glad, det kan vara en hobby, ett konstnärligt projekt eller att titta på din favoritserie.

Vågen 23/9-22/10

Du är en person som ibland kan offra dina egna intressen för att din familj ska må bra. Idag är en sådan dag då du avstår från något du vill göra för att följa med en ung släkting på något som hen vill göra. Trots allt blir det en mysig dag.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag tar du tag i ett problem som du har. Det handlar om att du delvis fört en vän bakom ljuset. Du har inte varit ärlig i fråga om dina känslor när det gäller en viss person. Nu inser du att hela situationen håller på att eskalera.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen blir lite annorlunda på grund av att det du tror att du ska göra den här dagen blir inställt. Är du bara lite flexibel och öppen för nya idéer så kan du verkligen få en härlig och överraskande söndag. Kvällen ägnar du gärna åt att förbereda kommande vecka.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen blir nästan långtråkig. Du har inga direkta projekt och du har tröttnat på att ägna dig åt att titta på serier. Samtidigt som du känner dig rastlös är du för lat för att styra upp någon aktivitet. Som tur är dina vänner mer driftiga än vad du är idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du får en ganska oväntat start på den här söndagen. En person som du inte känner så väl avslöjar en hemlighet som får dig att bli väldigt överraskad. I övrigt en ganska seg söndag som du gärna tillbringar i soffan.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen kan bli väldigt romantisk om det är det här du vill. Det finns massor av potential i den här dagen, men frågan är om du utnyttjar dina chanser. Under eftermiddagen får du möjlighet att göra något som du tycker är riktigt kul.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se

Annons