Måndag 26/2

26 feb, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Idag har du möjlighet att ägna dig åt en hobby som du har. Det blir en rolig och kreativ dag där du utvecklar nya idéer. Kvällen handlar om att ta hand om dig själv och om att våga vara sårbar inför dem du tycker om.

Oxen 20/4-20/5

Du är på ett strålande gott humör idag trots att du vet att det kommer att bli mycket att göra på jobbet. Du ägnar gärna dagen åt att umgås med dina kollegor och skämma bort dig lite extra med något gott till lunchen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här måndagen blir överraskande särskilt när det gäller arbetet. En ny kollega får dig att inse att du fortfarande har mycket att lära. Kvällen ägnar du med fördel åt att göra saker som du tycker är roliga.

Kräftan 21/6-22/7

Idag tar du kontakt med en vän för att reda ut en konflikt som ni har. Du är trött på att låstas att du inte bryr dig när den här konflikten tar upp större delen av dina tankar. Var öppen och ärlig med hur du känner.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du lite envis när det kommer till ett projekt på jobbet. Du tycker att du borde få mer ansvar för ett visst område, men din chef håller inte med dig. I grund och botten handlar det om att du måste ha mer erfarenhet för att kunna driva den här typen av uppgifter.

Jungfru 23/8-22/9

Att bli förbannad på en släkting hjälper dig knappast idag. Visst beter sig hen illa närt hen ställer in sin hjälp i ett visst projekt i sista minuten. Handen på hjärtat, du känner den här personen väldigt väl så är du förvånad att hen beter sig så här.

Vågen 23/9-22/10

Måndagen handlar om att ha bra energi genom hela dagen. Om du behåller din positiva inställning som du har redan på morgonen så kommer det inte bara blir en produktiv dag, det kommer också att blir en rolig och utvecklande dag.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här måndagen handlar om små och stora val. Du vet att du måste fatta ett beslut, men du är inte säker på om du känner dig redo att göra det. Du har inte alla fakta ännu och då känns det som du förhastar dig om du beslutar något idag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

En person som du inte känner så väl pratar illa om dig bakom din rygg. Du blir naturligtvis sårad när du får reda på det här, men istället för att fråga rakt ut vad hen håller på med så väljer du att planera din hämnd. Du kan vara långsint när du känner för det.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen börjar i ett ganska långsamt tempo, du låter tiden gå utan att du gör allt för mycket nytta. Just nu drömmer du om en resa eller en utflykt som du ska göra. På eftermiddagen får du goda nyheter. Kvällen kretsar kring dina vänner.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är på bra humör den här måndagen. Det mesta du tar dig för flyter på som det ska och det kan till och med hända att du kan smita lite tidigare från jobbet. På eftermiddagen umgås du gärna med familjen eller med dina vänner.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag drar du dig undan för att få vara för dig själv med dina tankar. Det har hänt så mycket den senaste tiden att du behöver få lugn och ro för att fundera igenom allt. Du är rädd att dras in i något som du inte står bakom till hundra procent.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons