Artikeln innehåller reklamlänkar

Tisdag 27/2

27 feb, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir inte riktigt som du tänkt dig den här tisdagen. Alla är upptagna med sitt och ingen har tid över för dina planer. En trogen vän ställer upp på dig i sista minuten, men då har du redan tröttnat på hela det här projektet.


Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med väduren från ANNONS Pilgrim.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen blir det du gör den till. Den kan upplevas som stressig, jobbig eller ganska harmonisk. Just nu är du inte på topp och du känner av din kropp under dagen. Du borde försöka vila lite mer och ta det lugnare.

Annons
oxen smycke stjärntecken halsband horoskop


Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med oxen från ANNONS Pilgrim.

Tvillingarna 21/5-20/6

Tisdagen handlar om att låta någon annan än du få ta ansvaret. Det blir jobbigt i början, men snart inser du att det är bra både får dig och dina kollegor. Kvällen handlar om sammanhållning. Förstör inte gruppkänslan med onödig misstänksamhet.

tvillingarna smycke stjarntecken halsband horoskop


Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med tvillingarna från ANNONS Pilgrim.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en del frågetecken som du borde reda ut just nu, men i grund och botten är du lite konflikträdd och du vet inte vad den här typen av diskussioner leder. Kvällen blir trevlig och ett samtal eller sms från en vän lättar upp stämningen.


Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med kräftan från ANNONS Pilgrim.

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen handlar om att få ordning på fakta. Om du rör ihop allt du vet så kommer du att få jobba över och det vill du inte göra. Du har planer för eftermiddagen och kvällen så då vill du vara ledig.

Annons


Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med lejonet från ANNONS Pilgrim.

Jungfru 23/8-22/9

Tisdagen blir en ganska effektiv dag. Genom att vara snabb och fokuserad lyckas du med det mesta som du tar dig för. Kvällen handlar om att bevisa för en vän att det du säger är sant. Hen har svårt att tro på dig just nu av någon anledning.

jungfrun stjarntecken halsband smycke horoskop


Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med jungfrun från ANNONS Pilgrim.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det blir en annorlunda tisdag där du tar tag i problem som rör arbetet. Det har varit press på många den senaste tiden och det kan skapa en ansträngd stämning mellan dig och dina kollegor. Som tur är vet du hur man skapar en bra stämning igen.


Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med vågen från ANNONS Pilgrim.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är lite anti det mesta just nu. Dels känner du dig inte på topp och dels har en vän dragit sig undan den senaste tiden och du vet inte riktigt varför. Du har en del frågetecken att reda ut den här dagen.

Annons


Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med skorpionen från ANNONS Pilgrim.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en bra och produktiv tisdag. Månen ger dig kreativa idéer som du utför till punkt och pricka. Under den här dagen möter du en person som imponerar på dig. Hen vet verkligen vad hen talar om när hen ger dig råd.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en ganska konstig tisdag. Du har inte energi nog att engagera dig själv, men när en vän vill att du ska haka på en aktivitet så funderar du om du ska göra slut på din passivitet och göra något kul istället.

Annons


Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med stenbocken från ANNONS Pilgrim.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en förmåga att tiga med vad det är du vill säga. Just nu är du irriterad på en eller flera personer men du väljer att svälja din ilska och låtsas att allt är som vanligt. Under kvällen möter du en person som kan hjälpa dig med ett problem du har.


Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med vattumannen från ANNONS Pilgrim.

Annons

Fiskarna 19/2-20/3

Du är förvirrad och du vet inte riktigt hur du ska göra. Det blir en ganska känslomässigt turbulent dag där du tvingas vara ärlig mot en person som du inte vill såra, men som kommer bli ledsen av det du har att säga.


Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med fiskarna från ANNONS Pilgrim.

Annons