Onsdag 28/2

28 feb, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen handlar om att klara utmaningar och att våga säga ifrån när det blir för mycket. Du har alltid haft en tendens att vilja göra allt själv, du betraktar det som en svaghet att be om hjälp. På kvällen får du höra ett oväntat rykte.

Oxen 20/4-20/5

På onsdagen känner du dig i bättre form än under övriga veckan. Det blir en roliga och dynamisk dag där du kombinerar praktiskt arbete med nöjen. Kvällen bjuder på familjemys och en massa god mat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen handlar om att tro på sig själv. Du ger dig in i nya, djupare vatten och då gäller det att peppa sitt självförtroende så att det är på topp. Under eftermiddagen testar du en ny idé som du har och du får en fin respons från dina kollegor.

Kräftan 21/6-22/7

Du är inte den som ger upp i första taget. När du har en dröm så håller du fast vid till varje pris. Nu drömmer du om en resa och vad den resan kan resultera i. Mycket i ditt liv kretsar kring att förbereda den här specifika händelsen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Onsdagen blir en ganska händelserik dag där du försöker att aktivera dig utomhus så mycket som möjligt. Vintervädret gör dig gott och kylan får dig att tänka klarare. Ett trevligt inslag den här dagen kan vara de barn eller djur som du umgås med.

Jungfru 23/8-22/9

Under onsdagen får du chansen att styra upp ett projekt så att det blir bättre och mer slimmat. Du är duktig på allt som har med pengar och sparande att göra. Tank vara ditt rationella tänkande är det inte enbart pengar som du sparar utan du sparar även tid.

Vågen 23/9-22/10

Du vet att man inte kan ersätta en förlust med något snarlikt. Idag försöker du distrahera dig genom att köpa något som ersättning för något du tappat men trots att det är snarlika föremål så känner du inte alls på samma sätt för ditt nyförvärv som du gjorde för det gamla.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en förmåga att gå in för mycket på detaljer just nu och den sidan av din personlighet är inte särskilt välkommen hos en vän som föredrar att hålla dig lite på avstånd. Hen tycker att du lägger dig i allt just nu.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här dagen passar du på att aktivera dig utomhus så mycket möjligt. Det kan vara allt från pulkaåkning till skidor, det viktigaste för dig är att få komma ut och röra på dig. Om du jobbar tar du gärna en promenad efter jobbet.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns en oro att du inte ska hinna med de projekt du har idag. Det kan handla om arbetet eller en hobby. En konflikt mellan två vänner verkar lösa sig den här dagen vilket du tycker är skönt. En flirt håller på att utvecklas till något mer.

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu engagerar du dig mer i din familj än jobbet. De närmaste dagarna tar du hand om en ung släkting som behöver din hjälp med ett visst projekt. Kvällen ägnar du med fördel åt en film eller ett kafébesök med en vän.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu flirtar du med ganska många, men det är bara en person som på riktigt håller på att fånga ditt hjärta. Det är något visst med hens sätt att skratta. Under den här dagen kommer du den här personen ännu närmare.

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

Annons