Torsdag 1/3

01 mar, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På torsdagen gör du något oväntat. Du engagerar dig i något som du egentligen inte är så intresserad av bara för att få möjligheten att umgås lite mer med en person som du börjat tycka om. Det blir en rolig och upplyftande dag.

Oxen 20/4-20/5

Under torsdagen försöker du att aktivera dig lagom mycket. Du mår inte hundra procent så därför håller du ned lite på tempot oavsett om du tar ett varv i skidbacken eller om du jobbar. Kvällen handlar om att umgås med familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Torsdagen blir en ganska intressant dag där starka viljor möts. Du har svårt att säga vem som kommer vinna de här diskussionerna, men det är roligt att för en gångs skull kunna iaktta allt från avstånd. Vanligtvis är du den som är en av de som har flest åsikter.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen handlar om att låna ut något till en bekant utan att vara riktigt säker på att få igen det. Du vill testa den här personen och se hur passa pålitlig hen är. Under eftermiddagen skämmer du bort dig själv med ett spontaninköp.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är en person som sällan säger nej när det kommer till utmaningar. Idag ber din chef dig att styra upp ett område som du egentligen inte vet så mycket om och du är inte sen att sätta tänderna i den här prövningen. Resultatet varierar beroende på hur lyhörd du är.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en person som inte vill störa i en stor grupp. Du är inte direkt blyg, mer reserverad mot människor som du inte känner. Idag måste du försöka att ge ett öppet och charmigt intryck i en stor grupp om du ska kunna nå dina mål.

Vågen 23/9-22/10

Under torsdagen passar du på att vara ut så mycket som möjligt. Det härliga vintervädret gör dig på gott humör och några timmar utomhus får dig att ladda energi för många dagar framöver. Ett inställt möte gör dig lite besviken.

Skorpionen 23/10-21-11

Torsdagen handlar om att vara nära en person som du gillar. Det kan vara en familjemedlem, en vän eller din partner. Det blir en riktig mysig dag med betoning på inomhusaktiviteter. Om du jobbar tar du gärna en långlunch med en kollega.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att vara för och emot i vissa sammanhang. Du brukar inte ha några problem med att välja sida, men idag känner du starkt för båda sidorna och då får du ett problem. I slutändan måste du låta hjärtat styra.

Stenbocken 22/12-19/1

Under torsdagen så passar du på att träffa människor som du inte sett på ett tag. Periodvis kan du gå in i dig själv rätt så mycket och det har du gjort den senaste tiden. Det blir en rolig och inspirerande torsdag.

Vattumannen 20/1-18/2

Under torsdagen umgås du med en ung släkting. Det börjar bra, men snart blir ni osams om småsaker. Du inser att du kanske har umgåtts med hen lite för mycket den senaste tiden och att det börjar bli dags för en paus.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag tar du ett initiativ som du inte brukar ta. Du föreslår en person att ni ska ses och du blir väldigt nervös när du inväntar hens svar. Du brukar inte vara den som trycker på, men idag så känner du dig lite tuffare än vanligt tack vare Mars inflytande.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

Annons