Fredag 2/3

02 mar, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir festlig. Du verkar vara bortbjuden på kvällen och stora delar av dagen går åt till att förbereda sig för kvällens aktiviteter. Om du jobbar så tycker dina kollegor att du är lite disträ idag. Kvällen blir precis så lyckas som du tänkt dig att den ska bli.

Oxen 20/4-20/5

Du njuter verkligen av att det är fredagskväll. Oavsett om du går ut, stannar hemma eller går på fest så kommer den här fredagen bli så som du vill att den ska bli. Du får ett oväntat meddelande från en chef, kollega eller vän. Hens förfråga gör dig lite ställd.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att inte ge upp på en person trots att hen har varit väldigt svår att nå fram till den senaste tiden. Du vet att hen har privata problem och du är villiga att överse med hens beteende. Kvällen blir lagom social.

Kräftan 21/6-22/7

Idag finns det en risk att du gör av med pengar på något som kan verka vara ett fynd men som i själva verket visar sig vara en dålig investering. Ibland är du lite väl lättsåld och så är fallet idag. På kvällen är det romantik som gäller, i alla fall förälskade Kräftor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är inte den som ger upp i första taget. Idag biter du dig fast vid en teori som du verkligen tror på. Tyvärr har du inte gjort den faktagranskning som du borde och risken är stor att du satsar alla dina pengar på fel häst. Kvällen blir trevlig och familjär.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inne i en period där du inte riktigt känner att du har något att säga till om. Det finns en massa frustration i ditt tecken just nu. Du orkar helt enkelt inte ta strid för varje åsikt du har. Ibland är det enklare att bara vika sig.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att våga möta annorlunda människor. Du kommer i kontakt med personer som till en början kan kännas väldigt olik dig när det gäller både ålder, bakgrund och värderingar. Ju mer ni pratar med varandra, ju mer gemensamt kommer ni att hitta.

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen försöker du charma en person som du tycker om, men som du egentligen inte är så intresserad av som du vill ge sken av. Du uppskattar hens uppmärksamhet och du gillar att hen är eftersökt av många men egentligen är det inte din typ.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är en person som gärna vill ha förändring och idag får du möjlighet att förverkliga en av dina gamla drömmar. Det blir en bra och intressant fredag där du närmar dig målet i flera av dina projekt. På kvällen passar du på att fira lite.

Stenbocken 22/12-19/1

Du faller till föga för en väns övertalningsförmåga idag. Vanligtvis är du inte så lättcharmad, men just idag finns det något som gör hens förslag lite extra intressant. Något som någon har sagt har tänt ett hopp inom dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är en stark personlighet som inte viker vare sig i dina åsikter eller i din vilja. I alla fall inte idag när du är så starkt influerad av jord. Under dagen märker du en förändring hos en vän. Du har sett att det här har varit på gång en längre tid.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om vänskap och relationer. Du vill visa upp din bättre sida och då gäller det att plocka fram både din humor och din charm. När det kommer till ett val bör du låta hjärtat välja. Lägg inte in för mycket tanke i det här valet.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons