Lördag 3/2

03 mar, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du har svårt att vara allt för stark i dina åsikter idag. Du tycker att det är skönare att låta andra bestämma och själv följer du med strömmen. Dagen handlar om lättja, nöjen och om vänskap. Det finns mycket att vara glad åt i ditt horoskop just nu.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen blir väldigt intensiv. Du har flera saker som du vill hinna med, men tiden är begränsad och du mår inte så bra som du skulle önska. Försök att välja ut det som är viktigast och strunta i allt annat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här lördagen roar du dig kungligt. Du är gärna utomhus om vädret samarbetar, Frisk luft och aktivitet fyller dig av energi. Kvällen handlar om att träffa vänner och om att vara social. Du trivs med att vara i centrum för all uppmärksamhet.

Kräftan 21/6-22/7

Den här lördagen tar du ett steg tillbaka och funderar lite på ditt liv. Det var länge sedan som du unnade dig att stanna upp och utvärdera ditt liv. Kvällen handlar om dina vänner och om de människor som du står nära.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns mycket i ditt liv som är oklart just nu så därför månar du om de delar som är förutsägbara och trygga. Lejonet brukar inte vara den som är emot förändringar, men det har varit lite väl mycket nytt den senaste tiden. Du längtar efter rutiner.

Jungfru 23/8-22/9

Under lördagen passar du på att fullfölja ett projekt som du har. Det handlar om att få igång vissa projekt så att de flyter på smidigare under kommande vecka. Vanligtvis är du helt emot att arbeta en ledig dag, men du har insett att några få timmars insats kan göra en stor förändring längre fram.

Vågen 23/9-22/10

Ibland är det svårt att släppa taget och gå vidare. Du har en person i ditt liv som du har en osund relation till och ändå vill du inte släppa taget om den. Dina minnen av det varit bra mellan er är fortfarande starkt.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att vara modig och erkänna dina innersta känslor för dig själv. Dina problem kommer inte försvinna bara för att du sticker huvudet i sanden och inte ser dem. Du måste inse att du måste beta av ett problem i taget.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är en person som inte lyssnar på andra personers åsikter och det får du äta upp idag. Du gör något som du tycker är smart men som visar sig vara både ogenomtänkt och ganska dumdristigt. Hade du lyssnat på de råd du fått kunde du undvika det här misstaget.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är inte så noga med att hålla dina sociala kontakter vid liv just nu, så därför blir du förvånad när en vän börjar höra av sig mycket mer än vanligt. Hen ställer frågor om dig och vill att ni ska ses. Du blir nyfiken på din väns plötsliga intresse för dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Lördagen handlar om familj och om att fira någon speciell person. Det blir en trevlig och lagom social dag. På kvällen ger du dig av på en resa. Det kan vara en bilfärd eller en kortare tågresa. Kvällen blir senare än planerad.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är trött på ursäkter från personer som inte lyssnar ordentligt. Du har sagt vad du känner och då förväntar du dig att slippa upprepa det igen. En annan vän har plötsligt slutat höra av sig och det gör dig irriterad. Du börjar höra av dig mer än vanligt för att stabilisera er relation.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons