Söndag 4/3

04 mar, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under den här söndagen nöjer du dig med att höra rykten om en viss person, du tar dig inte tid att kolla upp dem innan du dömer. Det här kan bli en konfliktutlösare om du inte ser upp. Du borde vara mindre snabb att bilda åsikter utan stöd av fakta.

Oxen 20/4-20/5

Det finns ingen som kan förhindra att du tar det riktigt lugnt idag. Du ägnar dig åt att stötta en familjemedlem och hjälpa hen inför en viktig tävling eller en större aktivitet. I övrigt så gör du inte särskilt många knop den här söndagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är rätt så intresserad av en person, men hen tycks inte lägga märke till dig. Idag så försöker du fånga hens uppmärksamhet, men du gör det på ett för dig ganska ocharmigt sätt. Du måste försöka slappna av lite mer runt den här personen.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att finna sig till rätta. Det blir en skön och lugn dag med fokus på saker som du förbereda inför kommande vecka. Det kan vara allt från matlådor till att ordna med lite papper. Kvällen bjuder på underhållning.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under söndagen försöker du tänka praktiskt. Du har många olika saker som du vill få ihop den här dagen, men det är inte så lätt eftersom du inte räknat med olika former av förseningar. Det du måste göra är att skjuta på vissa saker till en annan dag.

Jungfru 23/8-22/9

Ekonomin står i fokus idag. Det diskuteras ivrigt om en investering och hela familjen är delaktig. Du ser på affären med praktiska ögon medan andra familjemedlemmar pratar mer från hjärtat. Kvällen blir rolig och annorlunda.

Vågen 23/9-22/10

Det blir ingen stor förändring den närmaste tiden och det tycker du är skönt. Du har fått nyheter som rör arbetet, men det mesta innebär mindre justeringar i din vardag än någon markant ändring. Under kvällen hör en vän av sig med nyheter.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är ute på djupt vatten och det vet du om. När man leker med de stora pojkarna och flickorna måste man anamma deras regler och det kan vara tufft. Idag lär du dig en nyttig läxa som har med lojalitet och ärlighet att göra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du överväger att avslöja en hemlighet för en bekant, men du är inte säker på att hen kan hålla tyst så du beslutar dig för att testa hen innan du berättar om dina känslor. Det blir en ganska intressant dag där fokus ligger på ett känslomässigt plan.

Stenbocken 22/12-19/1

Som vanligt håller du dig lite utanför alla händelser. En vän har börjat leka med elden och du vet att det snart kommer att göra ont. Vis av erfarenhet så är det bättre att låta hen bränna sig och trösta efteråt än att försöka varna hen. I övrigt en härlig söndag där du får möjlighet att bevisa vad du går för.

Vattumannen 20/1-18/2

Du undrar en hel del den här söndagen. Du har hört så mycket olika saker från olika ställen, men det är först nu som du kan foga samman alla pusselbitar till en helhet. Under eftermiddagen och kvällen passar du på shoppa lite.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en underlig söndag. Du inser att en person har gått bakom ryggen på dig och det är du besviken på, samtidigt så är du lättat över att hela historien får ett slut. Under kvällen får du stöd och tröst från oväntat håll.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons