Artikeln innehåller reklamlänkar

Måndag 5/3

05 mar, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På måndagen är det tillbaka till verkligheten igen. Tempot trappas upp och förväntningar på resultat är högre än vanligt. Du gör ditt bästa för att hänga med, men av någon anledning så känner du dig lite avtrubbad och inte så hungrig som vanligt.


Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med väduren från ANNONS Pilgrim.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir stressig men rolig. Ett kärt återseende livar upp den här dagen och får dig att känna dig levande. Beröm från en chef gör det extra glad eftersom det känns genuint ärligt och inte som något som hen bara slänger ur sig.

Annons
oxen smycke stjärntecken halsband horoskop


Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med oxen från ANNONS Pilgrim.

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen handlar om att vara i tid och det är inte din starkaste talang just nu. Du försöker verkligen att vara ute i god tid när du planerar ett möte, men det blir alltid något som sinkar dig i sista minuten. Kvällen tycks fokusera på en sport.

tvillingarna smycke stjarntecken halsband horoskop


Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med tvillingarna från ANNONS Pilgrim.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en härlig energi i ditt horoskop just nu. Du verkar veta vart du vill komma och du har börjar ringa in problemen i ditt liv. Idag handlar det om kärlek och relationer, där finns det en del att jobba på. Du verkar ha ett komplicerat kärleksliv.


Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med kräftan från ANNONS Pilgrim.

Lejonet 23/7-22/8

Du är glad och utåtriktad. Det finns så mycket du vill göra just nu och du verkligen sprudlar av idéer. Under den här dagen möter du en person som får dig att tänka om när det gäller en investering. Det som kändes så självklart innan verkar vara en ganska dålig idé just nu.

Annons


Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med lejonet från ANNONS Pilgrim.

Jungfru 23/8-22/9

Du är ganska långsint av dig och det märks på dina humörsvängningar. Vanligtvis kan du inse att du överreagerar, men med Månens nuvarande position har du svårt att vara objektiv när det kommer till dig själv. Ett gott råd från en vän kan hjälpa dig.

jungfrun stjarntecken halsband smycke horoskop


Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med jungfrun från ANNONS Pilgrim.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir underhållande, intensiv och stressig. Du har så mycket som du vill hinna med, men det hjälper inte om du inte har en plan för hur du ska tänka. Försök att lägga upp en strategi för våren idag. Du kommer spara tid på att planera dina projekt väl.


Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med vågen från ANNONS Pilgrim.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en massa liv och glädje i ditt horoskop idag. Du återser gamla vänner och du passar på att hänga med lite nya bekanta. Det har hänt något som förändrar både dig och din relation till en person de senaste veckorna. Du skulle vilja backa bandet och börja om från början igen.

Annons

Läs också: Hur är skorpioner egentligen? 4 myter om det superaktuella stjärntecknet!


Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med skorpionen från ANNONS Pilgrim.

Skytten 22/11-21/12

Du kräver inte särskilt mycket av någon just nu. Du är ganska nöjd om du får jobba ifred och sköta saker på ditt sätt. Under den här dagen får du kännedom om en kollega som betett sig falskt. Finns det något du avskyr så är det just falska personer.


Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med skytten från ANNONS Pilgrim.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att vara tillbaka i rutiner igen och det passar Stenbocken väldigt bra. Trots att du är trött så blir det en rolig och produktiv måndag där du inleder ett samarbete med en kollega som faktiskt kan utmana dig både i kunskap och i intelligens.


Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med stenbocken från ANNONS Pilgrim.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är försiktig med vad du lovar idag. Du har dålig erfarenhet av personer som blir arg för saker som du nästan lovat, men där du lämnat det lite öppet om något skulle hända. Den typen av halva löften går inte hem hos vissa. Kvällen bjuder på underhållning och en del diskussioner.

Annons


Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med vattumannen från ANNONS Pilgrim.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen blir kreativ, rolig och annorlunda. Du har massor av positiv energi i ditt horoskop och du kan charma nästan vem som helst. Det finns många du tycker det är roligt att flirta lite med, men när det kommer till dina äkta känslor så beter du dig snarare underligt än charmigt mot personen ifråga.


Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med fiskarna från ANNONS Pilgrim.

Klicka här för det senaste från Elle.s

Annons