Tisdag 6/3

06 mar, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen bestämmer du dig för att rätt ska vara rätt. Du är trött på orättvisorna på ditt arbete och nu säger du ifrån. Du får oväntat gehör från en chef som tycker som du gör. Kvällen blir händelserik.

Oxen 20/4-20/5

Under morgonen så tar du det lugnt. Du ligger bra till så det finns ingen anledning till att stressa. Under eftermiddagen återvänder du till ett problem som har med dina vänner att göra. Det är en gåta som kräver lite fundering.

Tvillingarna 21/5-20/6

Att bli stressad kommer inte att hjälpa dig idag. Du måste försöka att hålla fokus och det gör du bäst genom att behålla lugnet. Under dagen får du en fråga som gör dig förvånad. Det här var något som du inte såg komma.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lycklig den här tisdagen. Äntligen får du tid att umgås med en person du inte sett på ett tag. Det blir en rolig dag full av skratt och värme. Under eftermiddagen märker du att en vän drar sig undan dig. Hen är sårad över något du sagt eller gjort.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en intensiv tisdag där fokus ligger på detaljerna. Det är inte så ofta som du tar dig tid att vara så noggrann som du är idag. Det handlar om att du vill imponera på en kollega eller en chef. Kvällen blir annorlunda och lärorik.

Jungfru 23/8-22/9

Ingen ska tala om för dig vad du ska göra eller hur du ska tänka just nu. Du behöver få agera fritt och då kommer du att prestera ut över det vanliga. Kvällen handlar om att förlåta och gå vidare. Ibland blir livet enklare om man kan släppa taget om det gamla.

Vågen 23/9-22/10

Idag gör du det mesta baklänges. Du försöker verkligen att tänka rätt, men ändå blir det fel. Mycket handlar om att du är lite för ivrig och vill att det ska gå fort och då tänker du dig inte för. Försök att jobba lite mer planerat så blir det bättre.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en iver och en vilja att komma nära en vän som glider undan. Du förstår inte vad det är du gör som är fel. Det finns inget rätt och fel i er relation, det är bara att du vill umgås mer än din vän. Hen har fler bollar i luften på sin fritid än vad du har och då blir det svårare att hitta tid att träffas.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vill så gärna vara del av en viss gemenskap, men du vet inte riktigt vad det är du ger dig in i. Det som verkar så harmoniskt och problemfritt på ytan är i själva verket en bubblande kittel full av intriger och avundsjuka.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir rolig och väldigt intensiv. Både på och efter jobbet är det mycket att göra. Dina vänner vill gärna att du hänger med på något på kvällen, men då verkar du redan ha bokat in andra aktiviteter. Just nu har du ett tajt schema.

Vattumannen 20/1-18/2

På tisdagen väljer du att inte lyfta ett känsligt ämne inför en vän. Hen kan bli sårad om du utrycker dig fel så därför säger du inget alls. Under eftermiddagen och kvällen får du höra att det finns en plan beträffande ett evenemang som kommer att komma upp snart. Det får dig att må lite bättre.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag gör du något oväntat. Du ber en chef om en ganska kontroversiell tjänst. Det handlar om vem du vill samarbeta med. Du trivs bra i den nuvarande konstellationen som du har och du vill inte ändra på den trots att dina chefer tycker det är bra med variation.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se

Annons