Onsdag 7/3

07 mar, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På onsdagen använder du dig av ett knep för att undvika något som kan bli en katastrof. Det handlar om en person som vill vara nära dig och som använder sig av alla knep för att få som hen vill. Du kan också spela fult om det gagnar dig och det gör det idag.

Oxen 20/4-20/5

Under den här onsdagen tar du flera bra initiativ. Du känner ett behov av att få visa upp din kreativitet och din goda vilja i ett visst sammanhang. Under eftermiddagen återvänder du till en gammal idé som du har och du låter den få återuppstå, lite moderniserad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en livsglädje i ditt tecken som växer sig starkare för var dag. Du älskar den här tiden på året och du känner att din kreativitet har blivit starkare den senaste tiden. Månen bidrar också med ökad empati och en del känslighet hos dig.

Kräftan 21/6-22/7

Du är på uruselt humör idag. Just nu pendlar dina känslor rejält på grund av Månen och det gör att skiftar från en dag till en annan. En annan sak på påverkar dig är din förälskelse. Så länge du inte ens erkänner den för dig själv så ställer den till mer bekymmer än vad den ger glädje.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Onsdagen handlar om ett vad som du gjort. Det behöver inte röra pengar utan det kan handla om andra saker så som ditt arbete eller en tävling av något slag. Som den vinnarskalle du är vill du inte förlora det här vadet och det kan hända att du manipulerar utgången en smula till din favör.

Jungfru 23/8-22/9

Du är på ett strålande humör den här onsdagen. Saker flyter på så som de ska och du har inga bekymmer alls att hinna med ditt jobb. Under dagen kommer en chef med ett erbjudande som utåt sett kan vara frestande, men om du granskar det närmare kommer du inse att det finns en hake.

Vågen 23/9-22/10

Du väger dina ord på guldvåg idag. Som den diplomat du är vill du inte att någon ska bli sårad även om du måste leverera en del trista sanningar. Du försöker att hitta sätt att kritisera så att det känns mer som en komplimang än som kritik.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen börjar ganska segt. Du är arg på en kollega för att hen inte är så uppmärksam mot dig som hen brukar vara. Under dagen vänder du ditt intresse åt ett annat håll. Det har dykt upp en ny person på ditt arbete och hen framstår som väldigt intressant att lära känna.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under onsdagen ska du inte försöka att förstå en kollega som är ilsken. Hen mår helt enkelt dåligt utan att hen vet varför och det gör att hen bara blir stingsligare om du försöker att närma dig hen. I övrigt en rolig och kreativ dag.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir annorlunda, dramatisk och väldigt rolig. Du försöker att ändra på något som inte går att ändra på och till en början blir du irriterad, men så småningom inser du fördelarna med din nuvarande position. Under eftermiddagen får du ett upplyftande sms från en vän.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar inga risker idag och det är bra. Marginalerna är inte på din sida så det är bättre att du spelar med säkra kort. Under dagen upptäcker du att en vän behöver få hjälp med ett projekt som hen fortfarande inte är klar med. Kvällen blir sen.

Fiskarna 19/2-20/3

Under onsdagen inser du att den person som du har umgåtts med den senaste tiden inte är så charmig som du tyckt tidigare. Hen har en tendens att alltid få sin vilja igenom i allt och dessutom kan hen vara rent ut sagt korkad ibland.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons