Torsdag 8/3

08 mar, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir en del att fundera över den här torsdagen. Du märker att det är en spänd stämning på jobbet, men du vet inte riktigt vad du ska göra åt den. Ibland är det bra att hålla sig utanför konflikter om man kan. Idag är en sådan dag då du bör förbli neutral.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen handlar om att vara väldigt relationell. Tänk praktiskt så kommer det mesta flyta på bra. Ett meddelande från en vän får dig att tänka om när det gäller en resa eller en utflykt. Kvällen handlar om att hjälpa en ung vän eller släkting med en praktisk uppgift.

Tvillingarna 21/5-20/6

Hur du än försöker så lyckas du inte få igenom dina projekt. Du har en förmåga att hela tiden stöta på mindre problem som sinkar dig. Mycket handlar om planering. Om du gjorde upp en strategi istället för att köra på ren känsla så skulle det gå bättre.

Kräftan 21/6-22/7

Du ser fram emot något den här helgen och torsdagen går åt till att dagdrömma lika mycket som du jobbar. Det blir en rolig dag där du låter fantasin få fritt spelrum. När det gäller en konflikt så försöker du lösa den, men det gäller att ha tålamod.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tar dagen lite som den kommer. Om du stressar för mycket den här dagen så blir det inte bra. Under eftermiddagen får du testa på något som är nytt för dig. Du tycker det är kul med lite utmaning, även om just den här uppgiften egentligen inte är så kul.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar tag i olika projekt och du gör det med en härlig energi. Ljuset gör dig piggare och du jobbar mer fokuserat än tidigare. Dagen blir rolig, krävande och överraskande intressant. Du möter många nya människor den här torsdagen.

Vågen 23/9-22/10

Att vara i centrum är lite av din grej idag. Du brukar inte gilla för mycket uppmärksamhet, men kombinationen av Venus och Månen gör att du längtar efter att synas och höras. Idag är en bra dag att sticka ut och briljera lite extra.

Skorpionen 23/10-21-11

Du märker att saker inte går så som du vill att de ska göra. En person som du kommit nära drar sig plötsligt lite undan och du vet inte varför. Utåt sett är allt bra mellan er, men de är de små detaljerna som gör att du märker att er relation inte är sig lik.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är intresserad av att få höra skvaller om en chef, men du vet inte hur du ska kunna pressa din kollega på ett subtilt sätt. Du försöker ställa ledande frågor, men det hjälper inte. Vill du höra skvaller så får du nog vara beredd att stick ut hakan och säga att du är nyfiken.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen flyger förbi. Det är mycket att göra både på dagen och på kvällen. Just nu trivs du bra både med dina vänner och med jobbet. Du är för det mesta på gott humör och när du är så här sprudlande är du svår att stå emot. Alla faller för din charm.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en del utmaningar att ta tag i på jobbet. Det gäller att hålla ett högt tempo redan från start idag. Under dagen får du höra att en vän råkat illa ut och du funderar på hur du ska kunna hjälpa hen. Problemet är att din vän är så självständig att det är svårt att hjälpa till.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen blir inte riktigt så som du vill att den ska bli. Du känner dig instängd i ett hörn och när du blir inträngd tenderar du att dra dig inom dig själv. En person som du tycker om har blivit lite för mycket den senaste tiden och du vet inte hur du ska kunna avstyra hens närmanden på ett bra sätt.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons