Fredag 9/3

09 mar, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Dagen blir precis så härlig som du hoppats och kvällen blir mer lovande än du tänkt dig. Idag handlar det om att ha roligt och att knyta kontakter. Det blir en ovanligt social fredag och en väldigt mysig kväll. Som singel kan du vara på väg att bli förälskad.

Oxen 20/4-20/5

Den här fredagen gör du ditt bästa för att vara charmig och tillmötesgående. Det blir en trevlig dag, men kanske inte så rolig som du hoppats på. Du känner dig lite ensam trots att du umgås i ett större sällskap. Kvällen blir mysig och den kan bjuda på romantik.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en rolig dag fylld med upptåg och äventyr. Om du har möjlighet tillbringar du det mesta av dagen utomhus och ljuset och snön får dig att leva upp. På kvällen är det vänner som gäller. Det blir en rolig och uppsluppen kväll fylld av skratt och upptåg.

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen njuter du verkligen. Du umgås med människor som du tycker om och det gör även de svåraste hinder överkomliga. Det finns värme och glädje den här fredagen. På kvällen gör du en avstickare för att få chansen att umgås med några vänner.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag tar du flera bra initiativ som kommer att löna sig längre fram. Du har massor av energi i ditt horoskop just nu så se till att utnyttja den på rätt sätt. Fredagskvällen blir social och trevlig. Du umgås gärna med familj och släkt.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här fredagen får du chansen att lära känna en person på nytt igen. Ni har periodvis glidit ifrån varandra, men nu finns det möjlighet att återuppta er vänskap på nytt. Kvällen handlar om att våga vara sig själv.

Vågen 23/9-22/10

Idag släpper du taget om kontrollen och tillåter dig att flyga fritt. Månen stimulerar din fantasi och får dig att tänka utanför boxen. Det blir en härlig och underhållande fredag. Kvällen bjuder på en överraskning.

Skorpionen 23/10-21-11

På sätt och vis blir det här en vemodig dag. Du säger farväl till en person och det känns tungt. Även om du vet att det här är det enda sättet så blir det jobbigt att släppa taget och gå vidare. På kvällen vill du gärna vara med en nära vän men frågan är om hen har tid för dig?

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag tar du tillvara på de möjligheter som erbjuds dig. Det blir en underhållande och intensiv dag där kreativitet står i fokus. På kvällen passar du på att ta kontakt med en person som ofta är i dina tankar.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen och kvällen blir förtrollande. Det var länge sedan du skrattade så mycket som du gör idag. Hela fredagen kanats av äventyr, glädje och en härlig energi. Du umgås med människor som får dig att må bra. Kvällen kan till och med bli romantisk om du bara bjuder till.

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen inleds stressigt men slutar bra. Du har höga ambitioner vilket slår igenom i din roll på jobbet. En del personer kan uppleva dig som lite stelbent just nu. Försök att släppa fram din charmiga sida så blir det bättre. Kvällen bjuder på god mat och trevligt sällskap.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns inga måsten idag. Du gör lite som du själv vill och det tycker du känns okej. Under den här dagen är det någon som uppenbarligen flirtar med dig, men du har insett att det är en person som du inte är intresserad av på det sättet. Det kan bli lite komplicerat om du inte är ärlig från början.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons