Söndagen 11/3

11 mar, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du tänker rätt den här söndagen så följ din instinkt. Det finns massor av positiv energi i ditt horoskop just nu så det är bra om du försöker att utnyttja den energin på bästa sätt. När det gäller kärleken så har du allt att vinna.

Oxen 20/4-20/5

Du är på ett bra humör den här söndagen. Det har varit en tung vecka så den här ledigheten gör dig gott. Oavsett om du väljer att ägna dagen åt en hobby eller bara softa hemma framför tv så blir det en skön söndag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Ibland är du lite för impulsiv och dagens agerande visar just på avsaknaden av omdöme. Du gör vad du känner för stunden, men du tänker inte längre än näsa räcker. Om du bara stannade upp och reflekterade lite skulle du inse att ditt agerande får långtgående konsekvenser.

Kräftan 21/6-22/7

Du är rädd om din vänskap med en viss person. Den är skör just nu och därför vårdar du den ömt. Det har varit en del missförstånd mellan er, men nu börjar det ordna upp sig och då vill du inte förstöra något. Hen betyder mer för dig än du vill medge.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att vara aktiv och att våga ta för sig i olika sammanhang. Det blir en rolig och utmanande dag där du får möjlighet att visa upp dig inom ett område som du är bra på. Kvällen handlar om att hjälpa en vän som har problem.

Jungfru 23/8-22/9

Söndagen bjuder på variation och massor av skratt. Det blir en lyckad dag där du får vara med människor som betyder mycket för dig. Kvällen handlar om att förbereda något inför den kommande veckan.

Vågen 23/9-22/10

Att blir arg hjälper inte idag. Ta ett djupt andetag och hitta tillbaka till din vanliga, diplomatiska personlighet. Just nu går Mars in i en konstellation som påverkar ditt humör och kan få dig att bli arg på småsaker.

Skorpionen 23/10-21-11

Du känner dig hjälplös just nu. Det finns så mycket känslor i ditt horoskop att du inte vet vilken fot du ska stå på. Ena dagen så vet du precis vad du vill, men andra dagar, så som idag känner du dig förvirrad. Din kärlek sänder blandade signaler och själv har du kommit på att du är intresserad av minst en person till.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen bjuder på en massa roliga aktiviteter. Du är på gott humör och dagen går fort. Lite skvaller om en gemensam bekant piggar upp eftermiddagen. Det rör en person som du aldrig har gillat och därför gläds du lite i smyg åt hens problem.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen är förvirrande. Du gör egentligen inte så mycket den här dagen utan tar det lugnt hemma. Ändå nås du av budskap från både vänner och bekanta och det skapar en hel del saker att fundera över. Det finns förälskelse, passion, svartsjuka och drama i ditt horoskop just nu.

Vattumannen 20/1-18/2

På söndagen försöker du att grunda nya sunda vanor. Du sår idéer om att ändra kost och motionsvanorna hos hela familjen. Vissa av dina familjemedlemmar är med på noterna medan andra är mer tveksamma.

Fiskarna 19/2-20/3

Du känner mycket just nu. Det finns en person som du umgås nästan hela tiden med och hen har en speciell plats i ditt hjärta. Ni är på väg åt rätt håll, men samtidigt tvekar du utan att riktigt förstå varför. Du vill inte erkänna att du är attraherad av en annan person.

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

Annons