Tisdag 13/3

13 mar, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På tisdagen passar du på att smita undan lite på rasten. Du vill komma bort från jobbet om än bara för någon timme. Egentligen vill du att en vän ska hänga med, men hen vill inte riskera att bli sen tillbaka från rasten så du får välja ett annat sällskap.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen handlar om att planera våren. Det kan vara ledigheter, kortare resor och andra aktiviteter. Du har mycket du ska hinna med så det gäller att vara noggrann med planeringen. Glöm inte att ansöka som semester i god tid.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen handlar om att våga lite mer än vanligt. Ta ut svängarna och var inte rädd för att visa känslor. Det finns så mycket fantasi, idérikedom och uppfinningsförmåga i ditt tecken just nu att du verkligen har möjlighet att avancera på jobbet om du vill det.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen handlar om att trösta någon som behöver bli tröstad och försvara en vän som blir attackerad. Du brukar knappast vara det som tar parti, eller stå upp till försvar men när det gäller just den här personen så vill du göra allt för hen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en ganska trist tisdag där mycket går på rutin. Du är väldigt trött och orkar inte riktigt tänka utanför boxen. Just nu slarvar du mycket med både mat och sömn och det märks både på ditt humör och på din ork.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir rolig, annorlunda och fantasifull. Du tycker att det är intressant att testa på nya saker, så länge du kan återvända till dina vanliga uppgifter så snart du vill. Du är en person som uppskattar rutiner och stabilitet mer än andra.

Vågen 23/9-22/10

Idag ska du passa på att utnyttja dina talanger som medlare. Dina vänner är osams och du känner ett ansvar att få dem att ta sitt förnuft till fånga. Det handlar om att båda är stolta, orubbliga och helt övertygade om att just de har rätt.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag blir du arg på riktigt. Du tycker att du har gett en person alla chanser hen förtjänar, men du får inte den respons som du vill ha. Visst går det framåt, men alldeles för långsamt i din värld. Du är en person som styrs av passion och du avskyr när saker går för sakta.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag umgås du med ditt vanliga gäng men det är inte lika roligt som det brukar vara. Du har börjat hitta en del nya vänner på jobbet och du kommer på dig själv med att längta lite efter dem. Jobbet i övrigt löper på utan problem. Du har flyt med det mesta just nu.

Stenbocken 22/12-19/1

Komplicerat är inte ens förnamnet på ditt liv just nu. Det verkar som om halva världen är arg på dig och den andra halvan uppför sig allmänt underligt. Du har Ingen självklar person att ventilera dina tankar med vilket förstärker känslan av kaos.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en ganska förutsägbar tisdag för din del. Saker går som på räls och du känner att du har kontroll. Du är lite irriterad på att du måste vara på en annan plats på jobbet vilket gör att dina vanliga uppgifter halkar lite efter.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag tar du tag i problem som har med jobbet att göra. Det handlar om vem du ska samarbeta med och om du ska fortsätta med samma grupp som innan. Du haren tydlig bild av vad du vill, nu gäller det bara att få cheferna att tänka på samma sätt.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons