Torsdag 15/3

15 mar, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen blir intensiv och rolig. Du umgås mer och mer med en kollega som du gillar och tillsammans förgyller ni dagarna med en hel del upptåg. Under kvällen är det träning som gäller. Du har insett att du älskar att röra på dig.

Oxen 20/4-20/5

Idag satsar du på att vara effektiv på jobbet. Det finns en del saker som halkat efter under veckan och idag sätter du fart för att hinna bli klar med allt innan helgen. På kvällen unnar du dig lite lyx. Det kan vara något gott eller så spontanshoppar du något till dig själv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du känner dig lite blyg och det är något som ligger långt utanför din vanliga personlighet. Det finns en person som lockar fram den här sidan hos dig. Du vill lära känna hen ännu mer, men du vet inte hur du ska börja visa ditt intresse.

Kräftan 21/6-22/7

Det råder tumult bland dina känslor just nu. Du har vissligen rett ut en konflikt, men det är fortfarande en komplicerad situation. Du måste börja med att vara ärlig, som det är nu döljer du en hel del för din vän och det gör er relation svår.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att vara på rätt plats vid rätt tid. Var inte rädd för att sticka ut och märkas. Du har karisma och många tycker om dig redan första gången ni träffas. En bra dag att knyta kontakter på. Se till att utnyttja din charm.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en person som blir otålig ganska lätt. Det ligger i din natur att inte orka med att förklara samma sak om och om igen. Idag stöter du på en väldigt trög kollega och hens bristande uppmärksamhet går dig på nerverna.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att ha kontroll. Du kan ibland sväva ut i visioner och glömma vad det är du ska göra. Försök att göra upp listor den här dagen och håll dig till dem annars kommer du få jobba över. På kvällen umgås du gärna med en vän.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag försöker du sätta din plan i verket, men inget går så som du planerat. Du misstänker att en av dina vänner inte är ärlig och att hen går bakom din rygg. Just nu har du inga bevis utom din magkänsla, men den brukar vara tillförlitlig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du trivs bra med livet, jobbet och familjen. Visst finns det saker i din vardag som du skulle vilja ändra på, men inget som är särskilt svårt att ta tag i. Den här torsdagen planerar du att överraska din vän eller din partner.

Stenbocken 22/12-19/1

Det är full fart i ditt liv just nu och det trivs du bra med. Den här torsdagen handlar om vänskap, att tänja på gränserna och att våga ta för sig. Det blir en rolig, annorlunda och lite konstig dag där många hemligheter avslöjas.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är målmedveten just nu och det är bra. Genom att sätta upp delmål har du lättare att nå fram till din vision utan att tröttna på vägen. Den här torsdagen handlar om att planera en resa utan att den blir för dyr.

Fiskarna 19/2-20/3

Du umgås intensivt med en eller ett par personer just nu, men ibland undrar du om du har valt rätt. Visst är allt bra, men du anar att du inte är riktigt sann mot dig själv. Ditt hjärta vill ha något mer. Frågan är om du är redo att erkänna det för dig själv ännu.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

Annons