Fredag 16/3

16 mar, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Fredagen handlar om att våga. Att våga vara annorlunda, att våga visa känslor och framför allt att våga säga som du känner. Du kan ibland undvika sanningen för att du är rädd för de konsekvenser som den ska få.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir en rolig dag fylld av energi. Du har en massa aktiviteter på gång och du är inte sen med att komma på ännu fler idéer. Just nu bidrar Månen till din fantasi och din idérikedom. Kvällen blir mysig, men lite sen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns något avvaktande över ditt tecken just nu. Du försöker att läsa en person men det är inte fullt så enkelt som det kan verka. Den här personen kan vara väldigt hemlig när hen vill, och just nu är hen inte på humör för att avslöja sina känslor.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en bra fredag där du är med eller håller kontakten med din vän. Du är mån om att visa vad hen betyder för dig. Det kan röra sig om en romantisk relation men det kan också vara en väldigt nära vän.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Fredagen blir ganska intressant på mer än ett sätt. Du har många järn i elden just nu och det kan hända att du inte riktigt hinner med att fullfölja alla dina intressen. Under eftermiddagen får du nyheter av något slag.

Jungfru 23/8-22/9

Du har helt tappat intresset för en person som hela tiden vill fånga din uppmärksamhet. Du kan ha varit på väg att bli lite förälskad i hen, men nu har du inga som helst känslor kvar och det märker inte personen ifråga av.

Vågen 23/9-22/10

Du tvekar länge innan du vågar ställa en lite kontroversiell fråga till en kollega. Du vet att hen är öppen med det mesta, men du undrar om du gått över gränsen till det personliga. Du vill vara finkänslig, men nyfikenheten tar överhand.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att visa känslor och vara ärlig. Du har kommit så långt att du vågar ta första steget. Även om det kan vara nervöst så vill du hellre ha ett svar än att gå runt och fundera. Du är nästan säker på att hen känner så som du gör.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att vara annorlunda på mer än ett sätt. Du både sticker ut och smälter in på samma gång. Det behövs en Skytt för att klara av en sådan prestation. Kvällen bjuder på varierande nöjen och massor av skratt.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag får du pikar som du inte vet om du ska svara på eller ignorera. Egentligen är det ganska smickrande med all uppmärksamhet, men just nu har du svårt att hantera känslor, både dina egna och andras.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en rolig fredag där du försöker att visa hur duktig du är inom ett visst område. Du brukar inte vilja briljera, men just idag tycker du att det är lite kul att sticka ut. Kvällen bjuder på hemmamys och massor av skvaller.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir inte särskilt mycket att fundera över den här fredagen. Du kör på och hoppas på det bästa. Ett nytt samarbete fungerar inte så som du vill och du försöker få din gamla kollega tillbaka. Kvällen handlar om att vara ärlig, något du tycker är jobbigt ibland.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

Annons