Lördag 17/3

17 mar, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir inte så som du tänkt dig, men om du bara är flexibel så kommer det att blir en bra och varierande lördag. Kvällen handlar om att umgås med dina vänner och njuta av nuet. Sluta grubbla över saker du ändå inte kan påverka.

Oxen 20/4-20/5

På lördagen känner du dig lite utanför. En vän har valt bort dig framför sin partner eller familj och även om du förstår hen så svider det lite. Under kvällen är du bortbjuden och det blir en riktigt rolig kväll.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns massor av positiv energi i ditt horoskop just nu. Du tycket att livet är roligt att det händer en massa saker, samtidigt är du rädd att missa något viktigt när du är så fullbokad som du är. Under lördagskvällen händer något som förändrar vissa förutsättningar för dig.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen handlar om att vara aktiv och ha kul. Du är gärna utomhus så mycket som möjligt och du njuter av att slippa ta ansvar. Under den här dagen möter du en person som imponerar stort på dig. Kvällen blir sen, men rolig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du pratar en massa strunt just nu och det vet du om. Det finns en nervositet i ditt tecken som gör det svårt för dig att fokusera på det du ska göra. Du tenderar att hela tiden vilja planera för framtiden istället för att vara här och nu.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här lördagen passar du på att pyssla lite hemma. Det blir en rolig och varierande dag där du fokuserar på detaljer. Under eftermiddagen passar det bra att ägna sig åt en fysisk aktivitet så som sport eller gym.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intressant lördag där du lyckas prestera bättre än vanligt du verkar vara i en situation där du tävlar. Det kan vara inom en sport eller så är det bara en vänskaplig tävling i sällskapsspel eller liknade.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har lätt för att bli svartsjuk just nu fast du egentligen inte har någon anledning till att bli det. Du bevakar dina intressen med stor misstänksamhet och det kan leda till konflikter och irritation både hos din partner och hos dina vänner.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här dagen passar du på att träffa vänner och ha kul. Det blir en händelserik lördag så både bjuder på pinsamma situationer och skrattretande händelser. Kvällen ägnar du åt att försöka övertala en vän att hänga med på en aktivitet.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är lite irriterad på en vän för att hen inte kan bestämma sig. Du förstår hens dilemma, men i din värld finns det bara ett alternativ som är vettigt. På kvällen träffar du vänner som du inte sett på väldigt länge. Det blir ett kärt återseende.

Vattumannen 20/1-18/2

Just idag har du svårt att inte lyssna på en vän som kommer med goda råd. Visst skulle du vilja lära av dina egna misstag, men i just det här fallet så är det vettigare att lära av någon annans misstag än att göra samma sak själv.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du slits i din lojalitet. Å ena sidan vill du lära känna en person bättre, men du vet att det skapar konflikter med din partner eller en nära vän. Hur du väljer beror till viss del på hur intressant den här personen som vill lära känna är.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se

Annons