Söndag 18/3

18 mar, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen ägnar du dig gärna åt saker som har med ett fritidsintresse att göra. Det blir en bra och produktiv dag där fokus ligger på att prestera. Under kvällen får du möjlighet att ha ett djupare samtal med en vän.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir rolig och produktiv. Du hinner med både att planera en resa, fixa i hemmet och träffa en vän. På kvällen är det gäster som gäller. Antingen är du bortbjuden eller så har du bjudit hem vänner.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en vilja att prestera idag och det gör dig mer vass än vanligt. Den här dagen handlar om att visa vad du går för och inte backa när du stöter på problem. Under eftermiddagen får du hör ett skvaller som förvånar dig.

Kräftan 21/6-22/7

Kärleken är inte så okomplicerad som du skulle önska att den var. Du försöker att få tillbaka det du hade tidigare med din vän, men det visar sig att er konflikt inte är över även om den är löst. En sådan här splittring kan ta tid att läka. Du måste ha tålamod.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen bjuder på en massa olika utmaningar. Det blir en bra dag där du lyckas med det du vill om du bara gör ditt bästa. En yngre släkting kan stöta på ekonomiska problem och du vill gärna hjälpa hen, men frågan är om du har råd med det just nu.

Jungfru 23/8-22/9

Att bli irriterad kommer knappast att hjälpa dig idag. Du måste ta ett djupt andetag och fokusera på det som är viktigt för dig. Det finns problem som du inte kan undvika längre så ta tjuren vid hornen. Kvällen bjuder på ett trevligt samtal.

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att komma överens med en väns vän. Vanligtvis brukar du undvika den här personen eftersom ni är så olika, men idag kan du inte det och det gör att situationen blir väldigt spänd. Du har svårt att slappna av och vara naturlig när hen är med.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra söndag där lugn och ro står på menyn. Det var länge sedan du unnade dig en hel dag utan att gör någonting. Under kvällen kan lite skvaller pigga upp dig. Du gillar att höra om andra personers lycka och olycka.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Söndagen bjuder på en hel del utomhusaktiviteter och det passar den hurtfriske Skytten bra. Fisk luft och massor av motion får dig att sova gott på natten. Under eftermiddagen finns det en risk att du råkar ut för en mindre olycka.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir rolig och väldigt aktiv. Du har en massa planer och du lyckas genomföra i alla fall några av dem. Under eftermiddagen får du en komplimang som värmer. Kvällen handlar om släkt och familjemys.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har mycket att stå i den här söndagen, men tack vare att du är så organiserad så hinner du med det mesta. Under kvällen möter du en person som stärker ditt självförtroende. Det blir en rolig och familjär söndag.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag får du en misstanke bekräftad, men frågan är om det underlättar eller försvårar situationen för dig. Även om det är skönt att få bekräftat att din magkänsla är rätt så kan det också skapa problem mellan dig och någon som står dig nära.

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se

Annons